keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Öljyistä puhdistusta..Olen itse tykästynyt viime aikoina puhdistusöljyjen käyttöön osana kaksivaiheista (vai olisiko peräti kolmivaiheinen miselliveden kera :D) meikinpuhdistusta. Puhdistusöljyjä ei kannata turhaan pelätä; ne eivät jää iholle rasvaisena kalvona ja emulgoituvat hyvin veden kanssa. Olen aiemmin esitellyt Dermosilin kasvojen puhdistusöljyn, tänään esittelyyn pääsee..


Tuotekuvaus lainattuna suoraan sivuilta:
"Tämä kasvojenpuhdistusöljy poistaa helposti ja tehokkaasti epäpuhtaudet ja jopa vedenkestävän meikin. Sisältää 5% sheaöljyä. Öljy muuttuu veden kanssa maitomaiseksi emulsioksi, joka samalla kosteuttaa ihoa."

INCI:
HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL** - ISOPROPYL ISOSTEARATE - PEG-40 SORBITAN PEROLEATE - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE** - BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA)BUTTER** - ADANSONIA DIGITATA SEED OIL** -PARFUM/FRAGRANCE - TOCOPHEROL**.


Dermosiliin nähden tässä on yksi plussa; pumpun avulla tuotetta on helpompi annostella.


Kädellä yhden pumppauksen verran tuotetta, itse käytän tämän tai enintään lisäksi puolikkaan pumppauksen lisää - on siis riittoisaa kuten nämä tuotteet yleensäkin tuppaavat olemaan. Kuten kuvastakin ehkä näkee niin tämä on myös varsin juoksevaa, mutta oikealla annostelulla en koe tuotteen käyttämistä mitenkään hankalaksi. Lisäksi, kuten aiemminkin on mainittu, nimenomaan tähän tarkoitukseen kehitellyt öljyt emulgoituvat todella hyvin veden kanssa eikä minkäänlaista rasvaisuutta iholle käytön jälkeen jää. Itse olen puhdistusöljyihin tykästynyt hellävaraisuuden ja tehokkuuden vuoksi.

Hintaa ko.tuotteella on 21€/200ml ja käyttöaikaa 3kk - kuten aina, itse luotan yleensä omiin aisteihini tuotteiden kanssa ja käytän ylikin tuon luvatun säilymisajan mikäli tuote vaikuttaa kelpoiselta. Itselläni tuote on tainnut olla käytössä noin parin kuukauden ajan eikä pullo ole vajunut vielä puolilleenkaan, itselläni tämä on ehkä noin 4x viikossa käytössä, koska käytän suihkun puolella muita puhdistustuotteita.


Löytyykö sinulta puhdistusöljyjä käytöstä?

5 kommenttia:

 1. Jännän lyhyt käyttöikä, mutta kyllähän se tolla pullossa säilyssää, kun pumppu pitää hyvin kaiken ylimääräisen pullosta poissa. Mulla on aina jokin puhdistusöljy käytössä, mutta eniten pidän Sensain öljystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihmettelin tuota säilyvyysaikaa - ja käytän kyllä tuotetta käyttöiän jälkeenkin mikäli en tässä mitään muutosta koostumuksessa, tuoksussa tms. huomaa..

   Poista
 2. Löytyy ja niin kyllä tykkään L'occitanesta ylipäänsä. Kaikki ihanaa mitä olen sieltä käyttänyt. Kivaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 3. Otin tämän käyttöön marraskuussa ja päivittäisellä käytöllä jo ihan just loppumassa. Tuote on ihan samanlaista kuin avatessa joten tuo säilyvyys ajan ylitys ei pilaa tuotetta.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat