maanantai 23. toukokuuta 2016

Lip Monthly May

Kuukausi alkaa olla taas siinä vaiheessa, että on aika kurkistaa mitä toukokuun huuliboxi toikaan tullessaan.. :)Toukokuun värinä on pirteän keltaista.


Tuotteita tuttuun tapaan neljä kappaletta ja näistä yksi muu kuin huulituote.
Katsotaan tuotteita tarkemmin...
Jor'el Parker Fango Mud Therapy (ovh $10 eli n. 8,90€)
Kyseessä siis puhdistava mutanaamio. Kokoa naamiolla on 30ml, onkohan tämä tuotteen normaalikoko? Ean-koodi takaa kyllä löytyy.. Mielenkiinnolla tämän tulen testaamaan eli jää ehdottomasti omaan käyttöön. 


So Susan Jello Shot Rosy Cheek & Lip Gel (ovh $24,95 eli n.22,25€)
Kuten kuvastakin näkyy niin tuote on tosiaan enemmänkin oranssiin vivahtavaa, sävyn nimi on muuten Hangover :D En ole aiemmin tällaiseen tuotteeseen törmännyt - ainakaan geelimäisessä koostumuksessa, joten pakkohan tätä on kokeilla :D


Dirty Little Secret Lipstick (ovh $10 eli n.8,90€)
Sävynä minulla on Vengeance. Tämä taitaa olla aika samansävyinen kun jo aiemmin tullut huulipuna, pitää vähän sävyjä vertailla ja päättää vasta tarkemmin katsottuaan tuleeko tätä ollenkaan korkattua käyttöön. Sävynä ei ehkä kuitenkaan sellainen mitä päivittäin huuliltani löytyisi..


Manna Kadar Lip Locked Priming Lip Gloss Stain (ovh $24 eli n.21,40€)
Sävynä minulla Manna Babe. Tämäkin vaikuttaa niin sävynä kuin tuotteena sen verran lupaavalta, että taidan ainakin testata tuotteen :)


LOPPUYHTEENVETO
Boxin kokonaisarvoksi korttiin on laitettu n.61,50€ eli sen puolesta ainakin rahoilleni vastinetta sain, varsinkin kun ainakin kolme tuotteista tulen vähintäänkin itse testaamaan.


Onko boxin tuotteista joku sellainen minkä ehdottomasti itsellesi olisi tahtonut? :D

4 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaan värinen tuo pussukka! Aika paljon tässä boksissa tuppaa sävyjä, joita en oikein voisi kuvitella itselleni, missä kirkkaat punaiset ja oranssit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyissä voisi kyllä kieltämättä hieman enemmän variaatiota olla, harmi kun tuo nyt tullut huulipuna on sävyltään niin lähellä jo aiemmin tullut huulipunaa..

   Poista
 2. Tuo geeli olisi ollut hauska :D Manna Babe tuli Glowwboxista joku aika sitten (sitä en olisi huolinut :P).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei itseasiassa loppujen lopuksi sitten huulilla ollutkaan niin kovin geelimäinen - eikä oranssi. Enemmänkin lip tint/stain ja sävyksi jäi sellainen melko kiva pinkki.. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Onko alkuperällä merkitystä?

Millä perusteella sinä valitset kahvisi? (Tai teen/kaakaon tms.) Pitääkö sen olla luomua, alkuperältään jostain tietystä maasta..? ...

Luetuimmat