tiistai 24. toukokuuta 2016

IBX-tehohoito

Minua lähestyttiin yhteistyötarjouksella, josta en yksinkertaisesti voinut kieltäytyä.
Oletteko koskaan aiemmin kuullut IBX-tehohoidosta kynsille? Itselleni tämä oli täysin uusi tuttavuus ja sähköpostitse kyselyiden lisäksi piti toki googletella asiasta lisää. Kyseinen hoito on siis tarkoitettu liuskoittuville, lohkeileville, kuiville ja uurteisille luonnonkynsille - myös kynsienpureskelijat kuuleman mukaan voisivat hoidosta saada itselleen apua. Kyseisessä hoidossa siis lisätään oman kynnen päälle joustava ja vahvistava geelikerros - joka ei millään muotoa kynneltä näy! Hoidon jälkeen voit ihan normaalisti lakkailla kynsiäsi - tai jättää ne lakkaamatta mikäli et sellaista harrasta :D 

Omat kynteni ovat melko hyvässä kunnossa, pientä lohkeilua lähinnä kynsien päässä on aika ajoin nähtävissä, mutta hoito ehdottomasti kiinnosti itseäni, joten eikun koekaniiniksi :D
Seuraavaksi näette suoraan ennen ja jälkeen kuvat - nämä on siis otettu samana päivänä, ennen hoitoa sekä heti hoidon jälkeen.


 Oikeakätisenä oikenkäden kynnet ovat kovimmilla koetuksella....ja sen vuoksi yleensä kynsikuvat ovatkin yleensä vasemmasta kädestä - tässä toinen syy toki myös se, että samaisesta syystä vasemman käden lakkailu on helpompaa ja ehkä myös ainakin ajoittain siistimpää kuin oikeassa kädessä :D

Kuvissa siis vasemmalla ennen-kuva ja oikealla jälkeen-kuva. Mitään suuren suurta eroa näiden kuvien välillä ei ole nähtävissä eli tästäkin huomaatte sen kuinka huomaamaton hoito on kyseessä. Pahemmin vaurioituneissa kynsissä ero hoidon jälkeen olisi toki paremmin nähtävissä. Tuntuma kynsissä oli kuitenkin huomattavissa hoidon jälkeen ja tämän lisäksi huomasin toisenkin eron..


Samana iltana lakkailin kynsilleni Mavalan Lavender-kynsilakkaa, joka siis jättää samenttisen pinnan. Kynsillä yksi kerros aluslakkaa ja kaksi kerrosta värilakkaa, ei siis ollenkaan päällyslakkaa tuota kynsilakan samenttisuutta peittämässä eikä näin ollen myöskään lakan kestoa pidentämässä. Lakkaus siis tehty sunnuntaina.


Tässä sama lakkaus perjantaina. Hieman kulumaa ja lohkeilua on, mutta melkoisen vähänlaisesti kuitenkin. Yleensä vaihdan kynsistä lakat 2-3 päivän välein, koska tällöin alkaa samanlaista lohkeilua näkyä kuin nyt näissä kynsissä - ja tämä vaikka käyttäisin laadukkaita kynsilakkoja ja näiden päällä vielä päällyslakkaa kestoa parantamassa. Voisinkin siis väittää, että IBX-tehohoito minulla vaikuttaa hyvinkin positiivisesti lakkauksen kestoon. 

Joensuulaisille siis vinkkinä. Ko.tehohoitoa tällä hetkellä tarjoaa vain Studio Fixissä (kts. Facebook-sivut) Heidi. Hänet tavoittaa numerosta: 045 3590 323 ja osoitteesta Raatekankaantie 1. Tehohoito ei myöskään ole mahdottoman hintainen; ensimmäinen hoitokerta maksaa 25€ ja tähän varataan n.30min aikaa, jatkohoidoista selviät n.20 minuutissa ja 15€ hinnalla. (Jatkohoitoväli määräytyy omien kynsien kunnon mukaan.) Geelilakkauksen yhteydessä tehohoito maksaa 10€. IBX-tehohoidon ja geelilakkauksen lisäksi tarjolla on myös rakennekynsien tekoa sekä Minxejä.


Tässä vielä kuvaa kynsistudion tiloista.


Onko IBX-tehohoito sinulle tuttu juttu? Jos ei niin miltä kuullostaa? :)


Postaus tehty yhteistyössä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

16 kommenttia:

 1. Olen kuullut joskus :) pelkästään positiivista toki! Kiva että sait kynsille apua, onhan se kiva saada apua liuskoittumiin joka on yleinen ongelma :) pysyy ne lakat sitten paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa tuo käsidesin käyttö olla se mikä kaikista eniten vaikuttaa kynsilakkojen kestävyyteen.. Noh, yleensä kyllästynkin jo parissa päivässä lakkauksiin muutoinkin :D

   Poista
 2. En ole koskaan kuullut. Mä aina silloin tällöin max 1 kerran kuussa käsittelen kynteni bufferilla ja samalla kiillotan ne, niin olen huomannut välittömästi sen jälkeen tuon paremman lakan pysyvyyden. Yleensä mulla pysyy lakat 5-7 päivää hyvänä, mutta tuon jälkeen jopa 10 päivää. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että mä olen tuon suhteen ollut vähän turhan laiska, pitäisi ehkä jatkossa tsempata..

   Poista
 3. Wau en ole kuullut, enkä tiennyt mistään näistä, tulisi tarpeen kyllä omille liuskottaville kynsille. :)

  VastaaPoista
 4. Pitääpä googlaa vastaavaa helsingistä. Mulla on pahasti liuskottuneet ja oon yrittäny malavan siihen tarkotettua lakkaa käyttää, mutta oon oikeastaan aika laiska sen suhteen kun pitäisi viikottain muistaa käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata saisiko tästä itselleen avun :)

   Poista
 5. Tää on niin mulle! Pakko ottaa selvää, mistä Helsingissä saa tätä.

  VastaaPoista
 6. Tässä täsmähoito mun kynsiin!!! Rakastan kynsilakkoja, mutta juuri liuskoittuvien kynsien johdosta väri alkaa liuskoittua hyvin nopeasti.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa näin kynsienpureskelijan korvaan oikein hyvältä! Toistaiseksi olen turvautunut rakennekynsiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus rakennekynsistä luovut niin kannattaa pitää tämä mielessä :)

   Poista
 8. Minulla on oikeastaan aina shellac lakkaus kynsissä joten tämä tehohoito tekisi varmasti hyvää - pitääkin heti kysyä omasta salongissa että onko heillä tätä hoitoa tarjolla. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat