tiistai 17. toukokuuta 2016

L'Occitane

Kävin viime viikolla vierailulla käsittääkseni vasta äskettäin remontoidussa L'Occitanen myymälässä ja sain onneksi luvan räpsiä hieman sieltä kuvia teidän iloksenne :D L'Occitanellahan on kaksikin myymälää Helsingissä, mutta itse olen vain tuossa Mannerheimintien myymälässä vieraillut ja sieltä nämä kuvatkin siis ovat.


Liikkeessä on nykyisin mukavasti tilaa liikkua ja myös tuotteet on saatu kivasti esille.


Paljon kaikkea ihanaa hypisteltävää ja tuoksuteltavaa löytyy..


Käsivoiteitakin on aikamoinen määrä mistä valita, jos jemmani eivät jo pursuaisi niin niitä olisin ehdottomasti hankkinut lisää - tai no, jos jaksatte katsoa loppuun asti niin ehkä ostosteni joukosta käsivoiteen bongaattekin :D


Hoitoa hiuksille ja tuo ah niin ihana mantelisarja <3Myöskään miehiä ei ole unohdettu ;)


Mitä sitten tuli ostettua..?


Lahjapakkauksesta löytyy tuo mainitsemani käsivoide, sen lisäksi ostin Pivoine Sublime -linjasta kasvosuihkeen sekä kasvojen kuorintavoiteen. Näiden lisäksi sain myös mukavan kasan näytteitä kokeiltavaksi. Kunhan olen tuotteita kerennyt testailla niin eivätköhän ne blogin puolella tule uudemman kerran vielä tarkemmin näkymään :)


Onko L'Occitanen myymälä ja tuotteet sinulle tuttuja?

4 kommenttia:

 1. En ole käynyt koskaan myymälässä, mutta jotain tuotteita L`Occitanelta olen käyttänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on myös tuo verkkokauppa olemassa, että tuotteita saa vaikkei myymälään saakka pääsisikään :)

   Poista
 2. Myymälä ei ole tuttu, tuotteet ovat. Manteli-sarja on ihana, se tuoksu <3 Verbenasta ja Kirsikankukasta tykkään myös kovin. Hintataso on sen verran tyyris, että hyvin harkiten tulee ostettua, mutta Manteli-suihkuöljy on kyllä vakituote kylppärissä. Odottelen mielenkiinnolla postausta tuotteista :) Oliko tuolla myymälässä voimakas tuoksu kuten esim. Lushilla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kiinnittänyt huomiota tuoksuun liikkeeseen mennessä eli jos sellainen siellä leijaili niin hyvin mietona :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat