lauantai 7. toukokuuta 2016

Kulmat kuntoon?

Itse olen ajoittain ollut melko laiskakin meikkaamaan kulmiani, varsinkaan arkena, koska ne ovat kohtuullisen tummat, mutta nyt kun olen innostunut asiasta uudelleen niin ajattelin esitellä täällä loistavan tuotteen tähän tarkoitukseen.


Dermosil Eyebrow Pencil, jota löytyy kolmessa sävyssä: fair (hyvin vaaleille), medium (keskivaaleille ja hieman tummemmille) ja dark (tummille)- omani on keskimmäinen eli medium.


Dermosilin sivuilla tuotteesta kerrotaan:
"Dermosil Kulmakynä tuo kulmiin luonnollisen ja huolitellun vaikutelman. Helposti levittyvä Kulmakynä on miellyttävän tuntuinen käyttää. Kynästä tulee väriä helposti, eikä sitä tarvitse painaa voimakkaasti ihoa vasten. Kulmakynä antaa kulmiin pitkäkestoisen, luonnollisen ja mattapintaisen lopputuloksen.

Kulmakynä medium sopii hyvin keskivaaleille sekä hieman tummemmille kulmille. Annostele väriä kulmiin ensin varovasti ja lisää tarvittaessa toinen kerros. Viimeistele ja tasoita kulmien sävy Kulmakynässä mukana olevan harjaosan avulla.

Kulmakynän kuluessa voit teroittaa sitä meikkiteroittimella. Tuotteella on Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus."


Kynämäinen tuote on mielestä arkikäyttöön todella helppo ja nopea keino saada huolitellut kulmakarvat. Dermosilin kynä on ainakin omaan makuuni juuri sopivan kova kuitenkin antaen mukavasti väriä ilman, että joutuu ihoa vereslihalle raastamaan :D


Uskoisin tämän kyseisen sävyn sopivan aika monelle, en tosin noita kahta muuta ole itse testannut.
Hintaa tuotteella on 5,30€ eli varsin edullisesta tuotteesta on kysymys - tämähän kestää iäsyyden käytössä :D


Kuinka sinä meikkaat omat kulmakarvasi vai annatko niiden olla luonnollisessa sävyssään?


5 kommenttia:

  1. Tää on kestänyt mulla pari vuotta :) hyvä hinta-laatusuhde siis :D on just hyvä, ei raavi muttei muussannu levittäessä.

    VastaaPoista
  2. Oon tykänny Dermosilin kulmapaletista jossa on siis ne jauhemaiset kulmavärit. Hirveen usein kulmatuotteet on aivan liian lämmän sävysiä suomalaisille mut siinä ainakin se tummin sävy on ihanan kylmä<3

    VastaaPoista
  3. Juu niinhän se tais tulla,ite kerkesin bongata sen jo aiemmin ^_^

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat