torstai 12. toukokuuta 2016

Mitä mies haluaa?

Kuinka moni tietää sen tunteen kun kiikuttua purkkia purkin perään miehelle josko hän jostain edes vähän innostuisi ja sitten kun yhtenä kauniina päivänä mies kyseleekin yhdestä tuotteesta mistä saisi lisää kun alkaa loppua - voi sitä riemua :D

Teen siis tosiaan itse aina aika ajoin sitä, että hieman riskillä hankin tuotteita, joita itse pitäisin miehen iholle sopivana ja ehkä jopa tuotteenakin hänen "käteensä sopivilta" ja sitten jännään onko se niitä harvoja, jotka jäävät käyttöön vai unohtuvatko hyllyyn pölyyntymään.. Tätä kautta löytyi yksi loistava tuote, josta haluan nyt teillekin vinkata.
Katsotaan alkuun tuotekuvaus Dermosilin sivuilta lainattuna:
"Dermosil Man Virkistävä Mattaseerumi kasvoille on miesten iholle kehitetty voidemainen seerumi, joka tekee ihosta mattapintaisen ja antaa raikasta virkeyttä miehen iholle. Miesten iho eroaa naisten ihosta monellakin tapaa, ja onkin hyvä muistaa hankkia miehen iholle omat puhdistus- ja kosteutustuotteet.
Man Virkistävä Mattaseerumi kasvoille on ihoon nopeasti imeytyvä kosteuspommi, joka jättää ihon pinnan mattapintaiseksi ja raikkaan oloiseksi.
Man Virkistävä Mattaseerumi kasvoille sisältää greippi-, omena- ja persikkauutteita, joilla on ihoa kosteuttavia, puhdistavia sekä virkistäviä vaikutuksia. Voiteen sisältämä glyseriini kosteuttaa myös tehokkaasti ihoa. Mustan miehekkäässä 50 ml:n tuubipakkauksessa on kierrekorkki. Tuotteella on hellävarainen ja miehekkään raikas hypo parfum -tuoksu. Tuote sopii erityisesti rasvaiselle ja elottomalle iholle."


Tuotteessa on tosiaan kevyt miehinen tuoksu (toisaalta ei kuitenkaan niin miehinen etteikö nainenkin halutessaan tätä voisi käyttää..) ja koostumus on myös kevyt ja nimensäkin mukaisesti mattapinnan jättävä - eli juuri sitä mitä yleensä miehet tuotteelta kaipaavat. Kovin kummoisia ylistyslauseitahan ei väkipakollakaan miehistä ulos saa, mutta sanoisin sen parhaimman olevan se, että yksi tuubi tätä on tosiaan kulutettu ja mies itse oma-aloitteisesti kyseli tuotteen perään (tilasin 2kpl pyynnöstä kerralla käyttöön) :D Ainoa miinus mikä tuotteesta on tähän mennessä tullut esille on liian pieni pakkaus :D

Hintaa tuotteella on 5,60€/50ml eli missään nimessä hinnakkaasta tuotteesta ei ole kysymys. Dermosilin tuotteita pystyy tilailemaan heidän omien nettisivujensa kautta. Yli 50€ tilauksista ei tule postikuluja, sen alle jäävistä maksat 6€ postikulut - kannattaa siis kimppa kerätä kokoon ;)


Minkälaisia tuotteita sinun miehesi/veljesi/isäsi tms. käyttää? Käytkö samanlaista "väsytystaistelua" kuin minä? xD

2 kommenttia:

  1. Olen saanut poikaystäväni käyttämään puhdistusainetta, yö- ja päivävoidetta sekä kasvovettä. Hänellä on tämä kyseinen mattaseerumi parhaillaan käytössä ja kun kysyin mitä mieltä hän siitä on, hän vastasi vain että ei huomaa siinä olevan mitään eroa vastaaviin tuotteisiin. Minä taas tykkään tämän jättämästä mattapinnasta sekä tuoksusta.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat