maanantai 2. toukokuuta 2016

Huhtikuun roskakasa I

Näin sitä taas on yksi kuukausi takanapäin ja olisi aika katsoa minkälaisen roskakasan sain tällä kertaa aikaiseksi. Isohan se toki on, mutta ainakin omaan silmääni näyttää ehkä hieman pienemmältä kuin aiemmat? Katsotaan mitä siis kuluttelin huhtikuussa loppuun..


Ja sitten taas tarkemmin tuotteisiin:


Batiste Dry Shampoo XXL Volume (200ml): Itse en tämän ja muiden Batistien välillä huomannut juurikaan eroa, kaikki toimivat aivan yhtä hyvin. Jatkoon: Kyllä.

Oriflame HairX Volume Boost –kuivashampoo (150ml): Ihan ok, tarjoushintaan voisin uudemmankin kerran tähän tarttua. Jatkoon: Ehkä.

Kebelo Silk conditioner (50ml): Kivantuoksuinen ja oikein toimiva hoitoaine. Jatkoon: Jos joskus edullisesti vastaan tulee. (LF BeautyBox 1/16)

Philip Kingsley Daily damage defence conditioning spray (60ml): Tämä on hieman unohtunut kaappiin, mutta nyt sain vihdoin käytettyä pois. Kyllähän tämän käytti, mutta en välttämättä itse hankkisi. Jatkoon: Ei. (LF Beauty Box 1/15)


 
Lush Jersey Bounce (300g) *): Kts. aiempi postaus. Ehkä parempi lyhyemmille hiuksille. Jatkoon: Ei niin kauan kuin hiukset ovat nykyisessä mitassaan.


Lush Retread (245g)*): Kts. aiempi postaus täältä. Tuoksu ei aivan napannut, muuten ihan kiva hoitoaine vaikkei noita synteettisiä siskojansa päihittänyt. Jatkoon: Ei.
 
Oscar Blandi Moisture Recovery Treatment Balm (125ml): Ihana tuoksu ja muutoinkin kertakaikkisen ihana hiusnaamio. En vain tiedä mahtaako tätä mistä olla saatavissa.. Jatkoon: Kyllä, jos jossain vastaan tulee. (LipMonthly 1/16)

Rich Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir (30ml): Riittoisa tuote ja kaikin puolin oikein toimiva. Jatkoon: Kyllä. (LivBox 11/15)


The Body Shop British Rose Instant Glow Body Butter (50ml): Kts. aiempi postaus. Jos vartalovoiteita ei hirmuista kasaa olisi valmiina niin tätä ehdottomasti hankkisin isommassa koossa uudelleen käyttöön. Jatkoon: Kyllä.

Yves Rocher Apple Delight Silky Body Cream Limited Edition (150ml): En erityisemmin jostain syystä tälle syttynyt, ihan kivan tuoksuinen ja koostumuskin oli ok, mutta jotain jäi nyt uupumaan.. Jatkoon: Ei.

Dermosil Spa & Sauna Body Butter Senses (200ml)*): Kts. aiempi postaus täältä. Kuorintavoide loppui jo viime kuun puolella, tämä ei aivan samaan ehtinyt. Aivan ihastuttava linja. Jatkoon: Kyllä.

Lush Rose Jam (100g): Ihan kiva tuoksultaan, mutta jää nyt tällä kertaa vain sille asteelle. Jatkoon: Ei.


Palmer’s Cocoa Butter Formula Concentrated Cream (60g): Palmer’s:n tuotteita pidän kovasti. Tämän käytin jalkavoiteena, jossa toimi mainiosti. Jatkoon: Kyllä. (Glowwbox 2/16)

Yves Rocher Anti-Perspirant Cotton Flower from India (50ml): En oikein huomannut tämän tekevän mitään. Mieto tuoksu. Jatkoon: Ei.

Lush Lemony Flutter (näyte): Tätä tuotetta on monissa blogeissa kehuttu ja nyt kokeiltuani voin todeta ettei todellakaan turhaan. Jatkoon: Kyllä.

L’Occitane Hand Cream: Delightful rose (10ml): Koostumus oli miellyttävä, samoin tuoksu – ja kooltaan kätevä kuljettaa mukana. Jatkoon: Ehkä.Avon Nutra Effects Self Foaming Face Wash (150ml)*): Kts. aiempi postaus. Oikein mainio tuote ja vaikutti superriittoisaltakin. Jatkoon: Kyllä.


Vichy Purete Thermale 3-In-1 Calming Cleansing Micellar Solution (200ml): Hoito hommansa oikein mainiosti. Jatkoon: Kyllä.

Vichy Purete Thermale One Step Cleanser Sensitive Skin (100ml): Puhdistusmaidoksi ihan kiva, mutta itse en näille edelleenkään kummemmin lämpene. Jatkoon: Ei.

Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover (125ml): Poisti kohtuullisen hyvin silmämeikin, mutta ei voita omalla kohdallani suosikkiani; Lumenea. Jatkoon: Ei. (LivBox 11/15)Jatketaan loput toisessa osassa ettei ihan ähky tule :D
Löytyikö joukosta sinulle tuttuja tuotteita? :)


*) Saatu blogiyhteistyönä.


2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat