tiistai 27. lokakuuta 2020

Maracuja

saatu ilmaistuote

Näin syksyisin, talvea kohti mennessä iho (ja mieli) tarvitsee ylimääräisen ripauksen energiaa. Ja sitä tämä kaksikko tuo ihanan tuoksunkin kautta:


Sothys toi syksyyn 2020 kausituotteina maracuja-acai marja hoidot sekä tuotteet. Jos maracuja on sinulle vieras niin kyseessä on eksoottinen passionhedelmälajike. Tuotteina linjaan tuli puhdistusöljy (ovh 42,90€/200ml), kuorintanaamio (ovh 39,20€/40ml) sekä vartalovoide (ovh 60,80€/200ml). Näistä itse sain testiin kaksi ensimmäistä.


Itse suosin kaksivaiheista puhdistusta, jonka ensimmäisenä vaiheena toimii puhdistusöljy. Tämä kyseinen lupaa poistaa myös vedenkestävän meikin ja se soveltuu myös silmämeikin puhdistukseen. Itsehän pyörittelen öljyllä aina myös silmien alueen eli on erittäin tärkeää ettei tuote aiheuta kirvelyä silmissä. Tämä toimii tuotteena erinomaisena ja lupaustensa mukaan. Minkä lisäksi tuoksuu aivan huumaavalle! (Huomaathan etteivät öljymäiset tuotteet sovi käyttöösi mikäli sinulla on ripsienpidennykset.)


Kuorintanaamio pelastaa kiireisen päivän. Tuote levitetään puhtaalle iholle pyörivin liikkein, annetaan vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhdellaan pois. Ennen huuhtelua kannattaa kostein sormin käydä kasvot vielä hellästi lävitse. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Itse nostin tämän suihkun puolelle, jossa muistan tuotetta varmemmin käyttää. Iho tuntuu ja näyttää naamion käytön jälkeen ihanan heleältä.


Mikäli nämä tai muut Sothysin tuotteet kiinnostavat niin kurkkaa Sothys-kauneushoitolat, joista tuotteiden lisäksi on mahdollisuus saada myös ihanat hemmotteluhoidot.

Millä tavoin sinä tuot lisäenergiaa iholle ja mielelle?

10 kommenttia:

 1. Pitää linkata tyttöystävälle tuotteista! Hän pitäisi niistä varmasti!
  Kiitos ja erinomaista viikkoa!

  https://suninidea.blogspot.com/2020/10/heijastava-kasvomaski.html

  VastaaPoista
 2. Nämä vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta tuotteilta. En ole koskaan vielä tätä merkkiä kokeillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mahdollista niin käy joskus kauneushoitolassa kokeilemassa :)

   Poista
 3. ompelemalla tulee lisäenergiaa mielelle ja kahvi kasvoille tuo iholle :)

  VastaaPoista
 4. Sothys tuotteet ovat ihania! Tuota kuorintaa haluaisin testata. Olisi ihanaa mennä johonkin hoitolaan hemmotteluun ja hoitamaan ihoaan. Lisäenergiaa yritän saada purkista eli lisää vitamiineja. Käytän enemmän seerumeita. Yritän nukkua myös säännöllisemmin kuin kesällä ja syödä terveellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella kyllä selkeästi enemmän tuota untakin tuntuu tarvitsevan!

   Poista
 5. Nämä ovat itselle tuntemattomia tuotteita. Kiinnostaisi kyllä kokeilla. Ihoa on tullut hoidettua samalla tavalla kuin aiemminkin. Mieltä piristän luonnossa liikkumisella.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat