maanantai 12. lokakuuta 2020

Dreamily

saatu ilmaistuote

Sain testiin muutamia tuotteita Paesen valikoimasta, joista tänään keskityn silmämeikkiin:


Esittelyssä: Dreamily-luomiväripaletti (ovh n.20€), joka sisältää kahdeksan hempeää luomiväriä. Foil Effect -luomiväri (ovh n. 9€) sävyssä Rose Gold. PuffCloud-silmänaluspuuteri (ovh n. 13€), joka on nimensä mukaisesti puuteri, joka on tarkoitettu silmänalusille.


Luomiväripaletin nimi kuvastaa erittäin hyvin sen sävymaailmaa ja on mielestäni ihanan romanttinen. Pigmenttiä (swatchauskuva kaikista alempana) on mielestäni kohtalaisesti. Paletti ei ehkä tyydytä ihan kovimpien meikkaajien vaatimuksia sen suhteen, mutta perusmeikkaajalle on aikalailla täydellinen.


Foil Effect -luomiväriin suorastaan rakastuin. Aivan täydellinen tuomaan säihkettä niin arkeen kuin juhlaankin!

Silmänaluspuuterista ei erillistä kuvaa tullut otettua. Erittäin hienojakoista puuteria, aivan täydellinen silmänalusille ja tämä taisikin olla voittaa jotain palkintoja tänä vuonna!


Yllä olevassa kuvassa swatchaukset jälleen tehtynä puhtaalle iholle. Sävymaailma luomiväreissä on aivan ihanan hempeä. 


Oletko sinä testaillut Paesen meikkejä?

8 kommenttia:

 1. Ihanan eteerisiä ja todellakin romanttisia sävyjä tässä luomiväripaletissa. Nuo ylärivin puuteriset sävyt upeita mutta pidän myös tuosta Foil Effect näyttää myös mielenkiintoiselta. Entuudestaan en Paesen meikkejä tunne. Voisin hyvinkin kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Kamalan iso paletti :-) Itse ostan mieluiten yhden tai max kahden värin juttuja, niin kulkevat matkassa mukana ja mahtuvat kaappiinkin helpommin.

  VastaaPoista
 3. Onpas kivoja pastillin värejä. Itse testailen meikkejä todella vähän, joten tätäkään ei ole tullut testailtua.

  VastaaPoista
 4. ihanat sävyt!

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat