sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Nimestä huolimatta sopii myös ei-urheilijalle

saatu ilmaistuote

Tämän kohdalla olin lukenut kyllä tuotteesta ennen käyttöä, mutta jotenkin täysin erään asian unohtanut.


Sothys Athletics Hydra-protecting Face Cream SPF15 (ovh 58€/50ml) lupaa kosteutta, suojata UV-säteiden ja sinisen valon vanhentavalta vaikutukselta sekä antaa mattapinnan. Niin ja sen minun unohtamani juttu eli kyseessä on tosiaan sävyttävä päivävoide, joka antaa iholle luonnollisen ja kauniin vaalean sävyn kapseloitujen pigmenttien avautuessa käsiesi lämmön vaikutuksesta.

Ihan rehellisesti sanottuna tämä tuote vaikutti todella tylsältä ja sen vuoksi tämä tuli korkattua vasta pari kuukautta sen jälkeen kun tämän käsiini sain. Mutta kuten niin usein niin ne mistä vähiten odottaa, yllättävätkin kaikista eniten. Jo ensimmäiseltä käyttökerralta lähtien tykästyin tuotteeseen kovasti. En puhuisi ehkä tämän(kään) tuotteen kohdalla mattapinnasta (itse käsitän sen nimensä mukaisesti) vaan samenttinen soveltuisi minusta tuotteelle kuvaukseen paremmin. Antaa todellakin sävyä iholle niin aavistuksen etten sitä edes käytössä ole huomannut, paitsi ehkä juurikin siinä, että iho näyttää todella kauniilta. Soveltuu loistavasti meikin alla käytettäväksi tai ihan sellaisenaankin, itse olen CC-voidetta käyttänyt tämän päällä arkimeikissä. On mainittava sekin, että tämä on erittäin riittoisaa käytössä - jopa minulla!


Sothysin tuotteita löydät kauneushoitoloista ympäri Suomen. Jos vain mitenkään mahdollista niin suosittelen toki käymään ihan hoidossakin!


Käytätkö sinä urheillessa meikkiä? (Tai pesetkö meikit pois ennen urheilemaan lähtöä?)

7 kommenttia:

 1. En tosiaan käytä meikkiä urheillessa, aina pesen pois. Mielenkiintoisia nämä tällaiset postaukset!

  VastaaPoista
 2. Kiinnostavia tuotteita sinulla testauksessa! Tiedätkö hyvän kiinteyttävän vartalovoiteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin hyvä kysymys, nyt ei äkkiseltään mitään nimeltä mieleeni tule..

   Poista
 3. En käytä meikkiä kun urheilen, iho hengittää paremmin.

  VastaaPoista
 4. Käytän lähinnä CC-voidetta ja ripsaria. En yleensä pese vähäisiä meikkejä pois jos lähden vaikka lenkille.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat