lauantai 17. lokakuuta 2020

Alex Kava

Kootaan yhteen Alex Kavan tuotantoa. Linkkien kautta pääset postaukseeni kyseisestä kirjasta. Vinkkaa mikäli listassa on virheitä ja/tai puutteita! Kaikkiin näihin kirjoihin en suomenkielistä nimeä löytänyt eli en ole varma löytyykö näihin suomennosta, vinkkaa jos tiedät paremmin!


- Damaged (2010)
- Breaking Creed (2015)
- Silent Creed (2015)
- Recless Creed (2016)
- Before Evil (2017)
- Lost Creed (2018)
- Desperade Creed (2019)

Kirjat kuuluvat ehdottomasti trilleri-kategoriaan eli eivät ole ihan kaikista herkimpien lukijoiden juttu. Teksti on todella soljuvaa ja kirjat ovat helppo- ja nopealukuisia. Lisäksi nämä ainakin itseni koukuttivat mukaansa eli kirjat halusi saada luetuksi nopeasti loppuun (ei oikein malttanut laskea käsistään) ja kun yksi kirja päättyi niin olisi suoraan halunnut aloittaa jo toisen.


Onko tämä kirjailija ehtinyt tulla sinulle jo tutuksi?

8 kommenttia:

 1. Minähän en ole oikein koskaan lukenut dekkareita. Olen ajatellut niiden olevan liian pelottavia minulle. En siis ole kuullutkaan näistä kirjoista. Viime viikolla tein jotain poikkeuksellista ja kuuntelin Liina Putkosen Jäätyneen tytön. Ei ihan keveimmästä päästä! Sujuvasti kirjoitettu esikoisdekkari, jota ehdottomasti suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa aloittaa vaikka tuosta dekkarikuningattaresta eli Agatha Christiestä, ne eivät ainakaan pelottavia ole :)

   Poista
 2. En ole kyllä yhtään hänen teoksiaan lukenut...

  VastaaPoista
 3. Ei ole sitten ollenkaan tuttu :D Hirveän vähän tulee nykyään muuta luettua kuin ammattikirjallisuutta, mikä on harmi.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista
 4. En ole aiemmin näihin tutustunutkaan. Ehkä pitänee. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox joulukuu

*)mainoslinkki Joulukuun * Glossybox saapuikin yllättäen ihan alkukuusta. Teemana boxissa on Rock&Glam ja tokikin kun kyse on joulukuis...

Luetuimmat