sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Cherry Blossom & Lotus Escape

saatu ilmaistuote

Ihonhoito on tapa hemmotella itselläni myös mieltä ja uskokaa kun sanon, että tänä syksynä kaikki hemmottelu on todellakin tarpeen! Sen vuoksi tämä setti onkin aivan täydellinen tähän hetkeen. 


Sothys Cherry Blossom and Lotus Escape -linjalla luot täydellinen spa-hetken kotiisi. Tuoksu tuo minulla mieleeni ehdottomasti ylellisen hoitolan! Vartalovoin (ovh 63,20€/150ml), suihkuvoide (ovh 31,80€/200ml) ja vartalokuorinnan (ovh 60,50€/200ml) lisäksi valikoimiin kuuluu vartaloöljy (ovh 44€/100ml).


Vartalovoi on todellakin voita eli hyvin jämäkkä voide, joka sulaa ihanasti iholle. Tätä testasin hieman jo nyt, mutta jätän varsinaiseen käyttöön hemmottelemaan pakkasen runtelemaa ihoa.

Suihkuvoiteesta en erikseen kuvaa ottanut, mutta koostumus on ihanan kermaisen paksua. Jo pieni määrää riittää koko vartalolle!


Vartalonkuorinta on ihanan rouheaa, mutta samalla selvästi myös ihoa hoitavaa eli ei missään nimessä runno ihoa ja voisinkin kuvitella myös tämän olevan täydellinen kovemmilla pakkasilla.

Kokonaisuudessaan ihanan hemmotteleva setti. Kannattaa pitää mielessä nyt joulua kohden mentäessä jos vaikka hemmottelisi näillä jotain rakastaan! Tuoksuyliherkille en tätä linjaa suosittele.

Mikä on ylellisen vartalonhoitotuote, joka sinulta löytyy käytöstä?

8 kommenttia:

 1. Käytän vartalovoita jalkavoiteena. Illalla jalkoihin ja pörrösukat päälle - toimii!

  VastaaPoista
 2. En ole vieläkään kokeillut tätä merkkiä, mutta olen ennenkin tästä blogistasi lukenut ja aina tulee fiilis, että nyt haluan testata :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä, hemmottelua tarvitaan tänä syksynä ja paljon :)

  VastaaPoista
 4. Sothys on mulle vieras merkki, mutta hyviltä kuulostaa 😊

  VastaaPoista
 5. Sothys on mulle vieras merkki, mutta hyviltä kuulostaa 😊

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat