lauantai 10. lokakuuta 2020

Pysähtyminen kielletty

*)mainoslinkki

Tältä erää viimeinen Alex Kavan kirja esittelyssä. Näitä tulee lisää mikäli äitini saa puuttuvia kirjoja jossain vaiheessa itselleen!


* Alex Kava Pysähtyminen kielletty (Stranded) jatkaa siitä mihinedellisessä kirjassa jäätiin eli jahdataan moottoriteillä metsästävää sarjamurhaajaa.


Edellisessä kirjassa eräs tuhopolttaja antoi vinkin murhaajan uhrin sijainnista, mutta kuinka hän voi tietää niin paljon murhaajan uhreista? Itse hän ei voi murhaaja olla, koska on ollut murhien aikana vankilassa.


Tältä erää viimeiseksi kirjaksi tämä oli erittäin loistava. Tässä ei ehkä niin kovin tarinakaan tuntunut jäävän enää kesken, mutta innolla kyllä lukisin näitä kirjoja lisääkin.

Keneltä kirjailijalta sinä toivoisit lisää teoksia?

8 kommenttia:

 1. Vaikea sano, kun minulla ei ole sellaista yhtä tiettyä kirjailijaa, jonka kirjoja luen :)

  VastaaPoista
 2. Hyvän kirjailijan tuntee siitä, että hänen kirjoittamiaan kirjoja haluaa lukea lisää. Nykyään olen lukenut aina uusia kirjoja, kun niitä tulee e-kirjoina suoratoistopalvelun kautta, joten saman kirjailijan kirjat ovat jääneet vähiin.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään lukea elämänkertoja ja sellasii "tietokirjoja", niinku itsensä kehittämistarkoituksessa.

  VastaaPoista
 4. Minulla ovat kirjat jääneet nyt täysin syrjään. Toivottavasti joskus löytyisi aikaa lukea!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat