tiistai 20. lokakuuta 2020

Acid Gold

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Olen yrittänyt viime aikoina taas muistaa helliä ihoani, koska stressin merkit ehdottomasti ovat siellä syksyn aikana jälleen näkyneet.


* BYBI Acid Gold AHA Face Mask (ovh 29,90€/50ml) on kuoriva ja kirkastava kasvonaamio. Sisältää kirkastavia AHA-happoja, tyrniöljyä sekä kosteuttavia glyserolia ja ksylitolia. Vaikutusaika 5-15 minuuttia. Naamio saattaa aiheuttaa kihelmöintiä sekä punoitusta naamion poiston jälkeen.

Ensimmäisellä kerralla pidin itse naamiota noin 5-10 minuuttia enkä tämän aikana tai sen jälkeen huomannut iholla kihelmöintiä tai punoitusta. Melkein ensimmäisellä käyttökerralla suosittelen lyhyempää vaikutusaikaa niin näkee kuinka iho naamioon reagoi.


Ihanan virkistävä hemmotteluhetki niin kasvojen iholle kuin mielellekin. Ja tuo mukana tullut sivellin on aivan loistava naamion levitykseen, tätä aion ehdottomasti jatkossa käyttää muidenkin naamioiden kanssa!

Mikä on se sinun juttusi, jolla saat mielesi virkistymään elämän hektisyydessä?

8 kommenttia:

 1. Ompelu ja kädentaidot yleensä. Tää koko vuosi on ollut aika haipakkaa ja eilen selvisi, että yksi aika paha haipakka näköjään jatkuu...Eli taistoon vaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta vinkistä. Minunkin pitäisi muistaa helliä ihoani, kylmä rasittaa ihoani heti.

  VastaaPoista
 3. Tämä on ihan mun lemppari kasvonaamio. Käytän viikottain :)

  VastaaPoista
 4. Tätä mun on pitäny kokeilla! Vaikuttaa kyllä hyvältä :) Itse käytän kyllä enemmän kangasnaamioita.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat