perjantai 10. elokuuta 2018

Kauneusravintolisä

Muistelisin tämän tuotteen tulleen ehkä joskus viime vuoden puolella Bette Boxin mukana, mutta korkkasin tämän vasta tämän vuoden puolella käyttöön..

/Postaus sis.mainoslinkkejä./


Helein Skin, Hair & Nails (ovh 28,80€/60tbl eli 2kk annos)
on nimensäkin mukaisesti ravintolisä, joka tukee ihon, hiusten ja kynsien heleyttä ja vahvuutta sekä säilyttää nuorekkaan ilmeen.


Ravintolisä sisältää mm. B-, C- ja E-vitamiineja, sinkkiä, kysteiiniä ja peltokorteuutetta. Tuote ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia ja on laktoositon, maidoton ja liivatteeton.

Kuten kaikkien ravintolisien kohdalla myöskään tämä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.


Ravintolisäthän ovat ehkä jopa hieman kiistanalainen aihe ja itse olen useammankin dokumentin katsonut, jossa ravintolisät on todettu perusterveellä ihmisellä aika turhakkeiksi ja tiettyjä ravintolisiä ei pitäisi ainakaan jatkuvassa käytössä pitää (esim. C-vitamiini on sellainen, josta voi aiheutua jopa haittaa jos on ravintolisänä jatkuvassa käytössä vaikka siitä selkeä hyöty onkin esim. flunssakautena suurella annoksella käytettynä). En siis itsekään jatkuvaan käyttöön D-vitamiinin lisäksi muita ravintolisiä ottaisi, mutta ajoittain kuuriluontoisena näitä on hyvä käyttää.

Raskauden ja synnytyksen myötä niin iho, hiukset kuin kynnetkin kaipasivat selkeästi tehokuuria, joten oli onni löytää tämä omasta kaapista. Kuurin myötä kaikkien kunnossa koin tapahtuneen paranemista (hiuksia kylläkin alkoi hieman reilummin lähteä n.3kk synnytyksestä mikä käsittääkseni varsin yleistä on - hiustenlähtöä lukuunottamatta hiukset ovat kyllä hyväkuntoiset), mutta en kyllä osaa mennä sanomaan johtuiko se ravintolisästä, kesän tulosta vai kenties ihonhoitotuotteista - vai kaikista yhdessä.


Helein-tuotteita löytyy mm. Apteekkituotteet.fi-verkkokaupasta. 

Käytätkö sinä ravintolisiä?

12 kommenttia:

 1. Tällanen tuli joskus Bette Boxista vissiin ja aloin syödä omiani keväällä just ennen kuin ne meni vanhaksi. Ja en mä niitä kauaa kyllä popsinut, sillä noi maistui aivan kauheelle :D Ei siis ollenkaan harmittanut, että parasta ennen -päiväys meni umpeen ennen kuin sain kaikki loppuun! Olis kyllä sinänsä ollut hauska katsoa saako noi aikaan jotain muutoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ihonkunto parani (en tiedä oliko miten vaikutusta esim. kesällä myös tähän..), mutta hiuskato alkoi näitä käyttäessäni (synnytykseen liittyvä ilmiö o.O), johon en näillä huomannut vaikutusta - tai toisaalta tiedä vaikka se olisi vielä pahempi ollut ilman näitä xD

   Poista
 2. Mä oon miettiny paljon ravintolisiä, mutta en oikeen tiedä mikä ois mun juttu :D mielenkiintoinen postaus! Kiitos tästä.

  VastaaPoista
 3. Syön välillä ravintolisiä ja erityisesti kuureina sinkkiä ja C-vitamiinia. Niiden vaikutuksen huomaan monesti kuurin jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Minä sain näitä joskus blogin kautta, mutta annoin ne eteen päin kun en kokenut itse tarvisevani. Nyt kuitenkin ihoni on mennyt huonompaan kuntoon, joten voisi olla järkevää testata jotain ravintolisää. Pitääkin tutustua tähän tuotteeseen tarkemmin, ehkä se voisi sittenkin olla mulle sopiva!

  VastaaPoista
 5. Juuri näitä en ole syönyt, mutta Heleinin kollageenia olen testannut ja toimii.

  Ihanaa viikonloppua Mira💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa juuri tuo mainitsemasi purkki odottaa kaapissa korkkaamistaan :)

   Poista
 6. Tuli tosiaan Bette Boxista jokunen aika sitten ja söin itsekin purkillisen. Sitten silloisen rahatilanteen takia iski nuukuus ja en ostanut lisää, joten on hankala itsellänikään yhden purkin jälkeen sanoa oliko kyseessä osaltaan lumevaikutus vai oliko iho paremmassa kunnossa purkin jälkeen. Nyt kun rahatilanne on parempi, pitää taas syksyn koittaessa tämä aloittaa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Primer Powder

Olen jo jonkin aikaa etsinyt puuterimaista primeria mineraalimeikkien alla käytettäväksi, joten olin innosta soikeana kun sellainen pr-pake...

Luetuimmat