maanantai 27. elokuuta 2018

Ruusukullan kosketus

Sain testiin aivan upeita Masque Bar -naamioita, joista osaan suhtauduin ennakkoon skeptisesti ihan sen vuoksi, koska tähän mennessä tämän tyylilajin naamiot eivät ole minulla toimineet..

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Gold Foil Peel-Off Mask (ovh 3,90€/15ml)
Silver Foil Peel-Off Mask (ovh 3,90€/15ml)
Rose Gold Foil Peel-Off Mask (ovh 9,90€/70ml)
Gold Foil Sheet Mask (ovh 4,50€/30ml)

Eniten odotin tästä paketista kangasnaamiota, koska olenhan jo useamman kerran rakkauttani näihin julistanut.


Kultainen kangasnaamio oli ihan kiva, mutta ehkä aavistuksen turhan paksu minun makuuni. Sain kyllä hyvin pysymään vaikutusajan paikoillaan ja lopputulos oli aivan niin ihana kuin muidenkin kangasnaamioiden kanssa. Kannattaa muuten huomioida, että tässä on tuota naamiouutetta varsin runsaasti eikä sitä kannata missään nimessä heittää hukkaan; käytin itse tätä seerumin asemasta vielä parina aamuna/iltana.

Masque Barin valikoimista kannattaa tsekata ehdottomasti tämän lisäksi eläinkangasnaamiot - ne ovat ehkä itselleni vielä mieluisampia kuin tämä kultainen.


Peel-Off -naamioihin suhtauduin tosiaan skeptisesti, koska en ole tähän mennessä törmännyt naamioon, joka kuivahtaisi kasvoille niin, että sen saisi helposti poistettua. Päätin toki kuitenkin kokeilla millaisia nämä ovat..


Ensinnäkin tuote oli helppo saada levitettyä ohuelti kasvoille (kannattaa varoa tässä kulmakarvoja ja hiuksia!).


Ja 10-15 minuutin suositellun vaikutusajan tämä oli kuivahtanut kasvoille ja oli todella helposti poistettavissa!


Sain itseasiassa ensimmäistä kertaa elämässäni peel-off -naamion yhtenä kappaleena pois! Naamion luvataan puhdistavan, rauhoittavan ja kosteuttavan - käytön jälkeen iho tuntuikin todella miellyttävältä.


Erittäin suuri suositus siis näille peel-off -naamioille! Kunhan nämä olen käyttänyt pois niin varmasti tulen jossain vaiheessa lisää hankkimaan - tuubin koin itse käytännöllisemmäksi, mutta toki reissuun tuollainen pussukka on ehkä helpompi ottaa mukaan.Minkälaisia kokemuksia sinulla on peel-off -naamioista?

12 kommenttia:

 1. Nuo naamiot on tosi hyviä ja ihan parasta, että ne saa just helpoiten poistettua, eikä tarvitse suurinpiirtein kynsin rapsutella.

  Iloa päivään Mira <3

  VastaaPoista
 2. Tuommoinen värillinen peel off -on varmasti helppo levittää, niin näkee sen paksuuden. Miulla moni on läpinäkyviä, joiden levitys kyllä onnistuu, mutta se paksuus vaihtelee, jolloin kuivumisaika on tietty pidempi.

  Yleensä siis jää kasvoille paksumpia kohtia, joiden kuivumista saa odotella, kun muut kohdat on saanut revittyä jo pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että aika monet näistä ovat värittömiä, mutta muutamaa värillistäkin olen näitä aikaisemmin kokeillut eivätkä ne yksinkertaisesti toimineet. Ehkä se massa jo itsessään oli sellaista ettei tarpeeksi ohuelti saanut levitettyä..

   Poista
 3. Kaikkea ne keksiikin. Tähän mennessä olen tehnyt itse omat naamiot mutta kai sitä voisi kokeilla näitäkin...

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan näköinen tuote. Mulle ulkonäkö on jo osa hemmottelukokemusta, joten tämä voisi olla ihan testailun arvoinen naamio :)

  <3: www.thewhat.fi

  VastaaPoista
 5. Ihanaa tää postaus tuli tarpeeseen! Mulla on vaa sellasia naamioita mitkä saa repiä 1000 kappaleena pois naamasta ja se vasta sattuukin! Ihanan värisiä tuo naamiot 💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Mä en meinaa koskaan saada noita peel off -naamioita kokonaisina pois :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat