tiistai 28. elokuuta 2018

24h ALE

Madaralla taitaa parikin kertaa vuodessa olla vuorokauden ajan hurja alennusmyynti kaikista tuotteistaan ja koska olen jotenkin tähän mennessä aina missannut nämä alet niin ajattelin tällä kertaa jo etukäteen tehdä itselleni ostoslistaa - jos vaikka jotain päätyisi ostoskorista tilaukseen saakkakin :D Ale starttaa 28.8.18 heti puolenyön jälkeen, joten jos olet yökukkuja niin voit heti vuorokauden vaihduttua naputella oman tilauksesi menemään - tästä syystä päätinkin poikkeuksellisesti julkaista tämän postaukseni heti vuorokauden vaihdettua.

/postaus sis.mainoslinkkejä/

Alkuun voisin vinkata parista hyväksi toteamastani tuotteesta:
(suluissa normaalihinnat, joista lähtee se -40% pois!)


Moisturising Mist (ovh 17,95€/100ml)
on aivan ihana tehokosteuttaja. Olen kuullut, että kaikki eivät tämän tuoksusta välitä, mutta omaa nenääni se kyllä miellytti. Näitä olen käyttänyt kaksin kappalein, joten en turhaan kehu!

on aivan loistava tehokosteuttava seerumi varsin talvella käytettäväksi. Itselläni tämä toimi myös meikin alla moitteetta.

Tästä kaksikosta harkitsen vakavasti tuon kasvosuihkeen hankkimista jälleen kerran, seeruminkin tilaisin mikäli ei olisi pakko saada kokeilla jotain uutta - onneksi valikoimista löytyy paljon mielenkiintoista uuttakin kokeiltavaa:



lupaa kosteuttaa, antaa kuulautta ja suojata saasteilta. Erilaiset ihon vitamiinipommit ovat yleensä itselläni todella toimivia ja tokihan pitää plussaa antaa myös siitä, että tuotteessa on hieman suomalaisuuttakin mukana!

lupaa auttaa ihon sameuteen, epätasaisuuteen sekä ikääntymisen ja väsymyksen merkkeihin. Pienen lapsen äitinä noita väsymyksen merkkejä ainakin iholta löytyy ja tällainen tehokuuri olisi varmasti enemmän kuin paikallaan.

ihoa kirkastava kuivaöljyjen cocktail. Kasvoöljyt ovat myös nykyisin olennainen osa ihonhoitoani - varsinkin talviaikaan. Hinta tuntuu hieman kalliilta, mutta toisaalta kannattaa muistaa, että öljyt ovat riittoisia käytössä - ja tuostakin saa nyt napsaistua sen 40% pois joten ehkä tämän raaskisi kotiäitikin kotiuttaa ;)

Paitsi, että saat tuon 40% alennuksen kaikista tuotteista (lukuunottamatta lahjakortit ja tuotepaketit) niin lisäksi toimitus on ilmainen mikäli tilauksesi ylittää 50€ ja yli 80€ tilauksiin lisätään tilauslahjana SMART ANTIOXIDANTS Anti-Fatigue Eye Rescue Cream 15ml (arvo 31€)


Aiotko sinä hyödyntää Madaran 24h alennukset?

10 kommenttia:

  1. Vitamiinipommit olis hyviä kyllä, mutta mahtaako uskaltaa tähän vitiligoihoon laittaa. Kun ei voi oikein mitään käyttää näissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle vitiligo ei ole lainkaan tuttu, joten en tuohon osaa mennä sanomaan :/

      Poista
  2. Ostan ylipäätään tosi harvoin mitään meikkejä mistään. Huulikiiltoa käytän aina joskus, mutta muuten en juuri meikkaa. Joskus peitän peitevoiteella finnejä tms. näppylöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkejähän Madaralla onkin vähemmän, enemmän ihonhoitopainotteinen sarja :)

      Poista
  3. Tuo Nokkossuihke on niin super ihana! <3 Listasin sen myös omiin suosikkeihin, tottakai! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli ei tarvitse luottaa tämän ihanuudesta vain mun sanaani ;D

      Poista
  4. Toi 40 % on kyllä jo ihan tuntuva ale luonnonkosmetiikassa :) Madaran nokkosvoide on oma suosikkini!

    VastaaPoista
  5. Nyt on ainakin alennusprosentti kohdillaan :). Madaralla on tosi hyviä tuotteita, SOS sarja taitaa olla mun lemppareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun meillä oli eilinen loppujen lopuksi niin kiireinen etten ehtinyt sitten lopulta edes tilausta tekemään o.O

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat