perjantai 24. elokuuta 2018

Hiushuuhde

Kesäkuun Bette Boxin mukana tuli useampikin mielenkiintoinen markettituote. Yksi näistä olikin niin hyvä, että ansaitsee täysin oman postauksensa:


XZ Omena Hiushuuhde (ovh 4,20€/150ml)
antaa hiuksille kiiltoa hoitaen niitä samalla. Tätä poishuuhdeltavaa tuotetta voi käyttää kolmella tavalla: tehohoitona shampoon ja hoitoaineen jälkeen, shampoopesun jälkeen hoitoaineen asemasta tai shampoon tilalla hellävaraisena puhdistajana.


Tuote vaahtoaa kevyesti ja tuoksuu ihanan omenaiselle.

Täytyy myöntää, että itse olin hieman skeptinen tuotteen toimivuuden suhteen vaikka se mielenkiintoinen olikin, mutta tästä huolimatta mielenkiinnolla lähdin tätä testaamaan. Ensimmäisellä kerralla päätin testata tätä ehkä siinä vaikeimmassa tehtävässä eli korvasin tällä hoitoaineen - arvellen ettei tämä riittäisi selvittämään hiuksiani, mutta ilokseni olinkin täysin väärässä! Tämä toimi aivan loistavana hiusten selvittäjänä jättäen hiuksiin kevyen omenaisen tuoksun.


XZ-tuotteet ovat muutoinkin mieluisia itselleni ja nämähän valmistetaan Heinävedellä - yksi lisäsyy pitää tuotteista ;)

Suosittelen lämpimästi testaamaan joskus tämän monitoimituotteen.


Oletko sinä käyttänyt hiushuuhteita?

8 kommenttia:

 1. XZ-tuotteissa on aivan ihana tuoksumaailma, lemppari tietty on samppoo jossa on raparperia.

  Ihanaa viikonloppua Mira <3

  VastaaPoista
 2. XZ:n tuotteet ovat kyllä hyviä ja tuo heinäveteläisyyshän tekee asiasta aina vain paremman! Tuoksukin kuulostaa ihanalta, voisin jopa testata tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse voisin harkita tämän hankkimista reissukäyttöön (tai esim. kuntosalille) - toimii sen verran loistavasti niin shampoona kuin hoitoaineenakin :)

   Poista
 3. Oi, etta omenan tuoksu on mun lempparia. En ole aikaisemmin kokeillut tata tuotetta, mutta innostuin vinkistasi kovasti. Sulla on ihanan piristavia postauksia.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa mielenkiintoiselta! en ihmettele skeptisyyttäsi, koska useinhan nämä monitoimituotteet osoittautuvat pettymykseksi. Kiva kuulla, että tämä toimii, voisi ḱokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on vähän skeptinen ja epäileväinen niin yllättyy positiivisesti useammin xD

   Poista
 5. Taas uusi poiminta listalle tulevia lahjoja varten.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat