lauantai 18. elokuuta 2018

Perustavaa laatua olevaa kosteutusta

Myös kesällä iho janoaa kosteutusta, joten otin ilolla testiin tehokasta kosteutusta lupaavan seerumin.

/pr-näyte/


Matis Optimal Moisturising Serum (ovh 88€/30ml)


Seerumi lupaa tehokasta ja pitkäkestoista kosteutusta. Vaikuttavina aineina on Second Skin HydraDynamic 3D, joka sisältää luonnollisia polymeereja, Aquaregul sekä karpalouute. Näistä ensimmäisenä mainittu muodostaa iholla näkymättömän hunnun, joka paitsi ehkäisee kosteuden liiallista haihtumista niin myös vapauttaa kosteuttavia ja rauhoittavia aineita syvällä ihon vesivarastoissa. Toisena mainittu vaikuttava aine on kolmivaiheinen: se optimoi ihon vesivarastoja, vahvistaa suojavaikutusta rajoittaen kuivumista sekä kohentaa ihon pinnan rakennetta. Viimeisenä mainittu karpalouute lupaa ylläpitää ihon nuorekkuutta.


Suuret lupaukset, mutta millaiselta tuote tuntui käytössä? Yksinkertaisesti sanottuna ihastuin tähän melkoisesti; koostumukseltaan on ohutta ja imeytyy ihoon hyvin toimien loistavasti meikin alla, täyttää kuitenkin samalla lupauksensa syväkosteutuksesta. Tuoksu tässä on melko parfyyminen, joten ei ole missään tapauksessa tuoksuyliherkkien tuote. Itse koen tuoksun erittäin ylellisenä ja tällä on erittäin ihana päästä aloittamaan päivä. Tuoksu ei myöskään levityksen jälkeen jää ainakaan omaan nenääni leijumaan vaan tuntuu vain hetken tuotetta iholle levitettäessä.


Kenelle tuotetta suosittelin? Sinulle, joka etsit arkeen ripauksen luksusta - ja kaipaat iholle syväkosteutusta (väittäisin kyllä melkeinpä jokaisen meistä kaipaavan iholle aina ripauksen lisää kosteutta). Jos olet tuoksuyliherkkä tai et muuten välitä kasvotuotteissa tuoksuista, kannattaa tämä tuote jättää hyllyyn.

Jos tuote alkoi kiinnostaa niin jälleenmyyjät pääset katsomaan täältä.


Kaipaako sinun ihosi kosteutusta?

7 kommenttia:

 1. Talvella tälläinen ylimääräinen kosteutus olisi mulle tosi hyvä juttu.

  VastaaPoista
 2. Mä niin tartteisin jonkun syväkosteuttavan tuotteen. Ainoastaan toi tuoksu jänskättää, pitäis saada testata ennen ostoa mitä migreeni tuumaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kurkata löytyykö jälleenmyyjiä lähistöltä jos voisi livenä käydä tuoksua testaamassa :)

   Poista
 3. Juuri kävin kasvohoidossa ja kasvoni imivät kosteuttavaa seerumia ihan hillittömästi. Luulin kosteuttaneeni ihoa riittävästi auringosta huolimatta. Olenkin kiinnittänyt nyt extrahuomiota kosteutukseen. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringon ihoa kuivattava vaikutus on yllättävänkin voimakas!

   Poista
 4. Myös pintakuiva ihoa janoaa nimenomaan sitä kosteutusta, jota tämä antaa :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat