sunnuntai 26. elokuuta 2018

Tarjouksessa..

Vinkkaan nyt teille parista hyvästä alennuskampanjasta jo ihan senkin takia, että tästä jäisi itsellekin muistijälki ja muistaisin valikoiman vilkaista! :D


/postaus sis.mainoslinkkejä/



Lindexillä on 26.-28.8.18 Online Flash Sale, joka tarkoittaa sitä, että saat koodilla flashsale50 peräti 50% alennuksen jo alennetuista tuotteista!

Itse hankin pääsääntöisesti kaikki alusvaatteeni Lindexiltä - itse en ole muualta löytänyt hinta-laatu -suhteeltaan yhtä hyviä alushousuja ja rintaliivejä, joten tämä puoli alesta pitää ehdottomasti tsekata (kerkesin itseasiassa kesän alesta jo yhdet rintaliivit hankkiakin, mutta noita vanhoja pitäisi karsia pois ja saada uusia niiden tilalle..). Lisäksi vauvojen ja lasten vaatevalikoima näyttää hyvältä, yhden bodyn olen itse tyttöselle tilannut ja eiköhän näitä tule myymälässä livenä käytyä hipelöimässä kun ahkerammin taas keskustan suunnalla alkaa liikkua.

Toinen vinkkaus koskee toki kosmetiikkaa:


The Body Shopilla on inventaariotyhjennys 1.9.18 saakka ja tämän tiimoilta paljon tuotteita on huippualennuksessa (esim. suihkugeelit 6,50€/kpl tai 10€/2kpl!) minkä lisäksi myös toimitus on ilmainen kaikkiin tilauksiin!


Oletko sinä tarjoushaukka vai onko merkitystä ostatko tuotteet normaali- vai ale-hinnalla?

10 kommenttia:

  1. Voi itku miten hyvät alet tuolla Lindexillä, mutta kaikki mitä kävin kurkkimass, niin voi maar omat koot loppu. Toivottavasti muilla käy parempi tuuri.

    Ihanaa sunnuntaita Mira ja kiitos vinkistä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla sattui vielä omia kokoja, mutta en tiedä miksei tuo koodi tuntunut toimivan - laitoin asiakaspalveluun asiasta viestiä, toivottavasti korjaavat tilauksen saldon..

      Poista
  2. Ostan tuotteita tarjouksesta, jos tarjoukset ovat hyviä :) En kuitenkaan lähde ostoksille tarjousten perässä - jos kauppareissulla sattuu kiva tuote alella eteen, voin napata sen mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö sä koskaan selaile verkkokauppojakaan alennusten aikaan jos ei ole mitään must-have -hankintoja?

      Poista
  3. Hyviä tarjouksia! Mä tykkään shoppailla Lindexillä vaatteita, täytyypä käydä vilkaisemassa mikä nyt on tarjonta ja onko kokoja. :)

    VastaaPoista
  4. Nykyaan pyrin ostamaan vain tarpeeseen. Toki hyva tarjous saattaa synnyttaa tarpeen... Valttelen alennusmyynteja ja nettikauppoja, jos en ole jotain tiettya etsimassa. Kasvavat lapset pitavat kylla huolen, etta paasen ostoksille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on jostain kumman syystä aika tiheään saanut tyttösen vaatekaappia olla täydentämässä :D

      Poista
  5. Minäkin pyrin ostamaan tarpeeseen. Joskus onnistun paremmin, toisinaan huonommin. Alet toki aina tervetulleita, kiitos näistä vinkeistä, Mira!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat