torstai 9. elokuuta 2018

Luonnollista hiustenhoitoa

Sain testiin muutaman luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteen, joiden suhteen itselläni ehkä oli pieniä ennakkoajatuksia..

/pr-näyte, postaus sis.mainoslinkkejä/


Aubrey Rosa Mosqueta Shampoo (ovh 18,95€/325ml) & Conditioner (ovh 27,80€/325ml)
Aubrey Chia Salt Spray (ovh 12,70€/118ml)


Kosteuttavat shampoo ja hoitoaine ovat tarkoitettu ennen kaikkea värjätyille hiuksille. Shampoo lupaa poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti samalla sitoen väriä ja kiiltoa. Ravitseva hoitoaine palauttaa hiusten pehmeyden ja kiillon sekä vahvistaa vahingoittuneita hiuksia.


Shampoo on ehkä luonnonkosmetiikalle tyypilliseenkin tapaan melko juoksevaa, mutta ei kuitenkaan niin juoksevaa, että olisi kädeltä karannut viemäriin. Lisäksi positiivisesti yllätti tuotteen vaahtoutuvuus. Shampoo pesi myös hiukset tehokkaasti.

Hoitoaine yllätti koostumuksellaan; kuten kuvassakin näkyy niin tämä on yllättävänkin paksua, mutta tämän sai kuitenkin helposti puristeltua purkista käteen. Selvitti minun hiukseni ongelmitta.

Erikoista tässä parivaljakossa on se, että vaikka nämä ovatkin molemmat tarkoitettu värjätyille hiuksille niin tuotteissa on eri tuoksut; shampoo tuoksuu omenalle kun taas hoitoaine ruusuiselle - tuoksut eivät kuitenkaan ole voimakkaita eivätkä riitele keskenään.


Suolasuihke sisältää runsaasti luonnollisia mineraaleja ja tällä saa hyvin viimeisteltyä kampauksen saaden hiuksiin samalla rakennetta. Tuote lisäksi on hoitava; se kosteuttaa, silottaa, lisää kiiltoa sekä vähentää sähköisyyttä. Sopii kaikille hiustyypeille.

Suolasuihkeet ovat loistava tuote kiharoille! Toimii niin lettikiharoiden kuin laitteella tehtyjen kiharoiden kanssa. Tämä tuote oli käytössä oikein mainio eikä tehnyt hiuksista "koppuroita" vaikka pitikin kiharat hyvin kuosissaan.


Mikä se ennakkokäsitykseni sitten oli? Olin hieman skeptinen sen suhteen ovatko nämä kuinka toimivia omissa hiuksissani. Itse muistelin joskus testanneeni aikaisemminkin Aubreyn shampoota enkä tähän ollut vakuuttunut, mutta joko muistelin väärin tai sitten tuote on muuttunut parempaan suuntaan. Suosittelen lämpimästi ja ennakkoluulottomasti kokeilemaan myös luonnonkosmetiikan hiustenhoito- ja -muotoilutuotteita; ne voivat yllättää erittäin positiivisesti! ;)


Minkälainen käsitys sinulla on luonnonkosmetiikan hiustenhoito- ja -muotoilutuotteista?

14 kommenttia:

 1. Jonkun muunkin blogista jokin aika sitten luin, että toi suolasuihke on hyvä ja kiinnostuin siitä, sillä on niitä harvoja muotoilutuotteita joita itsekin käytän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykästyin tuohon kyllä ja voin suositella lämpimästi testaamaan :)

   Poista
 2. Nää vaikuttaa aika päteville.

  VastaaPoista
 3. Mun hiukset ovat nyt elämäni parhaassa kunnossa. Jätin 2 vuotta sitten sampoon ja muut hiustenhoitotuotteet ja pesen hiukset nykyään pelkällä vedellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei käytä mitään hiustenmuotoilutuotteita niin vesipesu voisi riittää, mutta en usko sen riittävän jos niitä on lainkaan käytössä :)

   Poista
  2. Vesipesun myötä en ole tarvinnut hiuspuuteria enkä lakkaa. Tuntuu, kuin hiuksissa olisi luonnostaan vähän jotain muotoilutuotetta.

   Poista
 4. Kuulostavat kyllä tosi hyviltä, mutta tuo pakkauksen ulkoasu ei jotenkaan houkuttele ostamaan, en tiedä mikä siinä on :D. Hinta on myös mun mittapuulla vähän korkea, itse kun en niin hiusjutuista perusta niin en koskaan raaski niihin rahaakaan laittaa :D. Luonnonkosmetiikka kyllä kiinnostaa ja sen puoleen olisi hauska testata jotain shampootakin, että huomaisi eroaako tavallisesta miten paljon. :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa että ennakkoluulot ei pitänyt paikkaansa :) Luonnonkosmetiikasta löytyy paljon kivoja vaihtoehtoja! Omia suosikkeja on Less is Moren hiustuotteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkohan mä noita tuotteita kokeillut, merkki on kyllä tuttu.. :)

   Poista
 6. Suolasuihkeet ovat itselleni tuttuja joten tuota voisin kokeilla kyllä :)
  Hieman minuakin joku tökkii noissa pakkauksissa mutta toisaalta itse sisältö on tärkeintä.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat