keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Holika Holika: Baby Silky Foot One Shot Peeling III

Vihdoin ja viimein "loppuraportti" ällöttävine kuvineen..

Varoitan siis herkempiä, kannattanee ehkä nämä kuvat suosiolla skipata jos nahanriekaleet aiheuttavat herkästi ällötyksen tunteita :D

..ja pahoittelen kuvien laatua. Lisäksi minulle ei ole oikein kunnollisia ennen eikä jälkeen kuvia :/ Jos toistamiseen tämän teen niin pitää paremmin kuvien kanssa valmistautua.


Tässä siis se huono "ennen" kuva. Kuten mainitsinkin niin jalkani eivät mitenkään aivan järkyttävässä kunnossa olleet, mutta toisaalta mitä olen noista sukista lukenut (ja ihan maalaisjärjelläkin ajatellut..) niin eiväthän nämä ihan niin pahimpia kovettumia poistakaan - niihin tarvitaan järeämpiä välineitä.


Eikun vaan sukat jalkaan ja menoksi :D


Noiden "muovipussisukkien" sisään siis kaadettiin kumpaankin erikseen pakattu oma "litkunsa". En nyt muista tarkalleen mitä kaikkea aineluettelossa oli lueteltuna, mutta käsittääkseni aika luonnonmukaisia happoja tuossa oli..

Laitoin muuten noiden päälle vielä villasukat, koska jalkani sen verran herkästi palelevat..

Meni muutama päivä ennenkuin alkoi tapahtua..


Ja sitten kun alkaa tapahtua niin niitä irtoavia nahansuikaleitahan ei missään nimessä saisi repiä, mutta mutta.. No "tee niinkuin sanon, älä niinkuin teen" tai miten se meni :D Tuo saldo siis taisi olla perjantailta kun maanantaina olin jalkojani haudutellut. :)


Ja tällaisilta jalkani siis silloin näyttivät. Yllä olevasta kuvasta näkee ehkä hieman kuinka kuoriutumista tosiaan tapahtui myös jalkapöydän päältä..


Ja tästä kuvasta näkee ehkä aavistuksen verran lopputulostakin jo, on otettu kylläkin samana päivänä kuin ylempikin kuva, mutta tämän jälkeen en sitten jaksanut/muistanut/viitsinyt enää enempää kuvia jaloistani ottaa..

Olisikohan kaikkinensa kestänyt 1,5-2 viikkoa sukkien pitämisestä siihen, että kaikki nahat olivat kuoriutuneet. Kaikkinensa mielenkiintoinen kokemus ja lopputulos itseäni kyllä miellytti siinä määrin, että voisin joskus projektin uusiakin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat