torstai 5. maaliskuuta 2015

Ajatuksia herättelevää...

Satuin huomaamaan mainoksen parista mielenkiintoisesta ohjelmasta; MOT: Väriä hiuksiin myrkkyä uhmaten sekä Akuutti: Kemikaalit uhkaavat terveyttämme. Jos joku ei ole vielä katsonut niin suosittelen! 

Hiuksia olen itsekin värjännyt vaihtelevasti ehkä n. 15v ajan. Toki olen kuullut millaisia allergisia reaktioita ne voivat aiheuttaa, mutta ainahan sitä toki ajattelee ettei sellainen nyt omalle kohdalle voi sattua - ja onneksi ei ole sattunut! Mitä enemmän ikää alkaa tulla niin sitä laiskemmaksi alkaa tulla ja itsekin olen viime aikoina yrittänyt hieman vähentää värjäämistä.. tuon dokumentin katsottuani mietin kyllä pari kertaa ennenkuin uudelleen värjäysprojekteja aloitankaan :D 

Kemiallinen kuorma omalla kohdallani on varmasti ihan karmivan suuri päivittäin, mutta tällainen kosmetiikan heavy-user ei vaan kykene vähentämään.. pitää vain toivoa ettei näistä mitään kammotuksia seuraa tulevaisuuteen.

Mielettömän hyvä asia, että jotkut ohjelmat tuovat suorasanaisesti asioita julki - MOT-ohjelmassa varsinkin on useammankin kerran ollut hyviä aiheita nostettuna esille. Jos asioista ei ääneen puhuta niin eihän mitään muutosta saada aikaankaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Birthday Candle Pearls

Julistin pari vuotta sitten rakkautta ensisilmäyksellä Guerlainin joulumeteoriitteihin (tämä rakkaus on muuten edelleenkin voimassaan! &l...

Luetuimmat