lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kauneusboxeissa tammikuussa tulleet tuotteet..

Tässä nyt samaan tapaan tammikuun kauneusboxien sisällön avaamista kuin joulukuunkin osalta; eli tuliko noita tuotteita nyt sitten käytettyä vai lähtivätkö kiertoon/kaapin perukoille odottamaan vuoroansa..


Cutrin: Sensitive Care Spray
Tämä odottaa vielä oikeastaan käyttöönottoa (kunhan on muita vastaavia saanut ensin pois käytettyä), mutta sen verran olen kokeillut, että toimiva tuote kyllä ehdottomasti on. Ehkä miinusta antaisin tuoksuttomuudesta, mikä taas monilla on ihan ehdoton juttu.

Lumene: Ultra Sensitive rauhoittava & kosteuttava naamio
Tästä tulikin jo mainittua, että tuttu ja aivan loistava tuote! Yhden samanmoisen (tai saman naamion aiemman version..) vastoittain käytin loppuun, tämä odottelee, että pari muuta kosteuttavaa naamiota käytän tieltä pois ennenkuin pääsee käyttöön - mutta tuskin siihen kovinkaan kauaa menee kun olen jotenkin nyt viime aikoina saanut tsempattua ihonhoidonkin suhteen ja naamiota kuluu siis viikoittain - toki näin talvella iho nauttiikin kaikesta ylimääräisestä kosteudesta mitä vain saa.

Rimmel: BB Cream 9 in 1
Ehkä aavistuksen verran liian kellertävä omalle iholleni, mutta on toisaalta niin kevyt peitoltaan ettei sitä huomaa, varsinkaan kun irtopuuterin laittaa päälle. Tämä on omaksikin yllätykseksi jäänyt käyttöön - "kakkoskotiin" kylläkin..

Philosophy: The Microdelivery Peel Kit
Tämä tuli melkolailla heti testattua, itselläni tästä kyllä riitti peräti kahteen käyttökertaan - en sitten tiedä käytinkö liikaa vai liian vähän kerralla? :D Oli hyvin mielenkiintoinen kokemus. En ehkä välttämättä normaalihinnalla itse kotiuttaisi, mutta jos alennuksessa vastaan tulee niin harkitsen kyllä tarkkaan. :)

La Roche-Posay: Lipikar Baume AP+ -voide
Tämähän taisikin itseasiassa todellisuudessa olla vartalolle tarkoitettu voide eikä kasvoille kuten nopeasti putelia vilkaisemalla kuvittelin. Kuten mainittu niin se tuoksuttomuus ei ehkä ihan minun juttuni ole, mutta muutoin oli kyllä mielenkiintoista päästä itselleni täysin tuntemattomaan sarjaan tutustumaan - mielelläni ko.sarjalta muutakin tulevaisuudessa testaisin.Nuxe Masque Creme Fraiche (50 ml):
Tämäkin odottelee erään toisen kosteuttavan kasvovoiteen loppumista ennenkuin käyttöön pääsen ottamaan, Lumenen aiemmin mainittu kosteuttava naamio kun on sen verran tutumpi niin tämä tulee varmasti seuraavaksi vuoroon.

MyVitamins Energise Effervescent (20 poretablettia):
Tästä nyt ei mitään kovinkaan kummoista sanottavaa ole.. Muutama poretabletti tullut putkilosta käytettyä, ihan ok. Aika samanlainen kuin muutkin vastaavat tuotteet.

Molton Brown Templetree body wash (100 ml näytekoko):
Tuoksultaan ei tosiaan ehkä ihan sitä ominta minua ja yllättävän voimakkaasti tuoksu jää iholle suihkun jälkeenkin, en tosin tätä häiritseväksi kuitenkaan koe. Todella riittoisa tuote, mutta sen verran hinnakas, että jäänee tähän kokeiluun.

Philip Kingsley Daily Damage Defense -hoitosuihke (60 ml näytekoko):
Tämä pääsi kokeiluvuoroon ennen tuota Cutrinia. Oikein miellyttävä tuote ja jos vain hinta sattuu kohdilleen niin voisin kuvitella ko.sarjalta muitakin hankintoja tekeväni.

Gatineau Collagene Expert Soothing Eye Pads (pari):
Nämä onkin jo käytetty pois. Tykkään itse silmänympäryksille tarkoitetuista naamioista, mutta nämä taisivat hieman silmiä kirveltää, olisinko sitten hieman liian lähelle silmääkin laittanut..

O'right Golden rose oil (10 ml näytekoko):
Vaikka pieni koko olikin niin kun öljy oli kyseessä niin riittoisaa kyllä oli. Olen aika tykästynyt hiusöljyihin ja näitä tulee käytettyä melko runsaasti, oikein passeli tuote kaiken kaikkiaan.


Molemmat boxit olivat siis kaiken kaikkiaan oikein kivoja, kaikki tuotteet sattuivat olemaan sellaisia, että tulivat tai tulevat omaan käyttöön mikä näissä toki se idea onkin. Koin saaneeni rahoilleni ehdottomasti siis vastinetta. :)

Kun nyt ei tullut kuin "vain" kaksi kauneusboxia tammikuussa niin hemmottelinkin itseäni sit senkin edestä tilailemalla sitä sun tätä nettikaupoista, en edes uskalla laskea kuinka paljon rahaa on tullut törsättyä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat