torstai 26. maaliskuuta 2015

LivBox Maaliskuu 2015

Maaliskuun boxi saapui minulle valitettavasti vasta huomattavan paljon myöhemmin kuin normaalisti - joko postipate oli minun pakettini hävittänyt tai se ei ollenkaan ollut matkaan lähtenyt :/ Ärsyttävää toki, mutta jälleen kerran suuren suuret plussat LivBoxin tiimille - sieltä sitten laitettiin uusi boxi tulemaan kun ei edellinen minua saavuttanut.


Koska boxini saapui myöhässä niin olin toki jo kerennyt spoilaantua aivan totaalisesti ja täysin sisällöstä. Minun pakettini sisälsi:

Bangerhead Professional Fresh Me Up! (ovh. 13,90€)
Tätä olin kovasti odotellutkin kun edellinen kuivashampoo oli ehtinyt loppua - onneksi oli hiuspuuteria tähän väliin käytettävänä kun tuo boxin saaminen kesti odotettua kauemmin..

Rimmel Provocalips (ovh. 9,90€)
Arvelinkin oman profiilini perusteella, että sävy tulee olemaan sellainen mikä ei omaan käyttöön tule jäämään ja näinhän se olikin. Omat huuleni ovat niin mitättömät etten jotenkaan osaa niitä korostaa vaan käytän mieluummin ei-niin-räikeitä huulituotteita - toki kevyesti aniliininsävyisiäkin tulee käytettyä, mutta tämä oli katsomieni kuvien perusteella aivan liian voimakkaan värinen etten taitane tätä edes avata kokeillakseni -> eteenpäin siis..

Dove Oxygen & Moisture shampoo & hoitoaine (ovh. 3,85€/250ml, boxissa 50ml kokeilukoot)
Shampoita ja hoitoaineita on aina kiva päästä testailemaan ja nämä ovat sen verran kätevää kokoa, että varmasti aika nopeasti kuluvat pois.

Nailfix Yummy Gummy -kynsinauhaöljy (ovh. 3,80€)
Tätä oikeastaan boxissa toivoinkin olevan, koska kynsinauhaöljykin on itseltäni jo jokunen tovi sitten loppunut enkä ole saanut uutta hankittua tilalle - itseasiassa Cesarshopin sivuilta juuri kyseistä kynsinauhaöljyä olin jo aiemmin katsellut ja pohtinut tilaanko vaiko enkö.

Lumene Bright Now Vitamin C (ovh. 19,90€)
Lumenen tuotteet harvemmin ovat pettymys ja odotan innolla, että saan entisiä voiteita (joita siis useampikin jo avattuna o.O) käytettyä loppuun ja korkattua tämän käyttöön.

Lisäksi mukana oli kaksi tuoksunäytettä - itselläni Chloe Love Story edp (ovh. 59,20€/30ml) sekä miehelle annettavaksi Calvin Klein Reveal edt (ovh. 34,80€/30ml), näin pieniä näytteitä en varsinaisiksi tuotteiksi edes laske vaan ylimääräiseksi "säläksi", tosin ihan kivoja nämäkin välillä ovat kunhan vaan ovat tosiaan extrana mukana. :) Boxissa mukana oli myös Bangerhead-verkkokauppaan 10€ alennuskoodi kun tilaa 50€ arvosta - nämä etusetelit jäävät kyllä itselläni varsin usein käyttämättä.

Extrana sain myös Isadoran minimascaran Flashing Volume, jota olenkin jo aiemmin hehkuttanut ;)


LOPPUYHTEENVETO
Tämänkin boxin sain keräämilläni pisteillä lunastettua ilmaiseksi - isot plussat muuten tästä systeemistä! :) Kaiken kaikkiaan ihan kiva sisältöinen boxi; kuivashampoo ja kynsinauhaöljy lähtivät samantien aktiivikäyttöön, shampoon ja hoitoaineenkin olen jo kerennyt testaamaan.. Vain yksi tuote ei sattunut itselle sopivaksi vaan lähtee kiertoon, joten olen kyllä tyytyväinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Birthday Candle Pearls

Julistin pari vuotta sitten rakkautta ensisilmäyksellä Guerlainin joulumeteoriitteihin (tämä rakkaus on muuten edelleenkin voimassaan! &l...

Luetuimmat