maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kauneusboxeissa helmikuussa tulleet tuotteet...


Lumene Nude Perfection Kevytmeikkivoide
Onneksi pelkoni sävyn suhteen oli väärä; ehkä se 2-sävy olisi ollut juuri perfect minulle, mutta kyseessä on kuitenkin (nimensäkin mukaisesti) sen verran kevyen peiton tuova meikkivoide ettei haittaa vaikkei sävy ehkä ihan 100% sattunut kohdalleen - mieluummin tämä kuin liian tumma värisävy! (Ja voihan toki olla niinkin, että juuri tässä meikkivoiteessa 1-sävy onkin minulle se sopiva..) Käytössä siis on ollut ja tulen varmasti loppuun asti käyttämäänkin. :)

Garnier Fructis Densify Lenghts Plumper -seerumi
Tätä olen muutaman kerran tainnut käyttää, mutta en kyllä voi sanoa mitään tuuheutta tällä kummemmin hiukseeni saaneeni - ei sillä, että sitä oikeastaan edes tarvitsisinkaan.. Tosin en kyllä myöskään pyöröharjaa ja kuivaajaa ole tämän käytön yhteydessä käyttänyt.. Ehkä koen tämän hieman turhahkoksi tuotteeksi, tosin voihan tämä jollakin toisella (ja oikeanlaisin käyttötavoin) toimiakin..

Paese Kashmir Monoluomiväri
Täytyy myöntää, että tämä meni aikalailla suoraan kiertoon -laatikkooni missä se odottelee uutta omistajaansa.

Nivea Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water
En kyllä voi varsinaisesti sanoa, että olisin tämän ja kasvoveden kohdalla huomannut mitään eroa, mutta jossain sisimmässäni toivon, että ne lupaukset puhdistuksesta pitävät paikkansa, koska tämä on saanut paikkansa "kakkoskodissani" kasvoveden ja 2-puhdistuksen asemasta.

Eucerin In-Shower Body Lotion
Kuten arvelinkin niin tästä ei tosiaan riittänyt kuin pariin käyttökertaan eikä edelleenkään ole minun juttuni - mieluummin käytän kosteusvoiteen suihkun jälkeen pyyhkeellä kuivatulle iholle.

Ruutu+ 3kk
Tämä kyllä valitettavasti jäi käyttämättä :/


Moroccanoil Treatment
Kuten arvelinkin niin kovassa käytössä tämä on siellä "kakkoskodissani" ollut, sen verran riittoisaa kylläkin ettei ihan hetkeen taida loppua.

Dr. PawPaw Multipurpose Soothing Balm
Huulivoiteena olen tätä käyttänyt, mutta täytyy sanoa etten välttämättä niin kovin tälle tuotteelle "lämpiä", eiköhän tämä kuitenkin yökäytössä tule loppuun kulutettua.

Korres Citrus Body Milk
Jostain syystä kuin, että tämä tuoksui hieman "miesmäiseltä", ei siis ihan minun juttuni. Aika nopeasti tosin tuli loppuun kulutettua.

Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar
Tämän otinkin varmaan melkein samoin tein käyttööni tuon mainitsemani Cliniquen kasvosaippuan asemasta, oikein kiva tuote - ja riittoisa!

Monu Illuminating Primer SPF15
Tämä ei oikein minulla tunnu meikinalustuotteena kyllä toimivan; oikeastaan Rimmelin BB-voide on ainoa minkä alla tämä ei ihan niin pahasti rullaa (vaikka käyttääkin ihan pienen määrän) eikä senkään alla toimi ihan ideaalisti. Ei siis ole minun juttuni.

Bella Pierre Natural Lipliner
Tämäkin hypähti suoraan tuonne kiertoon -laatikkoon, huultenrajauskynien käyttö on muutoinkin sen verran minimaalista..


Ehkei ihan niin hyvät boxit loppujen lopuksi sisällöltään kuin tammikuun boxit, mutta aina se muutama tuote löytyy, jotka jäävät vakikäyttöön - vähintäänkin siihen saakka kunnes ne saa kulutettua loppuun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Birthday Candle Pearls

Julistin pari vuotta sitten rakkautta ensisilmäyksellä Guerlainin joulumeteoriitteihin (tämä rakkaus on muuten edelleenkin voimassaan! &l...

Luetuimmat