perjantai 17. toukokuuta 2024

Tuliaiset

En alunperin ajatellut tehdä postausta ostamistani tuliaisista, joten hyviä kuvia ei nyt näistä ole saatavilla, kun kaikki ovat hajaantuneet jo ympäri kämppää ja tietysti muille tuodut tuliaiset ovat jo matkanneet eteenpäin. Mutta tehdään tästä nyt jonkinlaista koontia kuitenkin. Yritin tosiaan pitää edes jonkin verran järkeä mukana ostosten suhteen eikä näiden suhteen mielestäni homma lähtenytkään käsistä. Matkalaukkuun tuli lisäpainoa 7kg (varaa olisi ollut 12kiloonkin asti), mutta toisaalta pakkasin ruumaan menevään laukkuun kaiken mahdollisen ja jätin käsimatkatavaroihin vain muutaman kriittisimmän jutun eli läheskään kaikki lisäpainosta ei tullut suinkaan tuliaisista. Mitä kaikkea siis shoppailtiin?


Koruja lähti matkaan ehkä kaikista eniten; ostettiin sekä meille molemmille että tuliaisiksi rannekoruja minkä lisäksi nappasin itselleni 2x korvakorut sekä nilkkakorun. Koruja ei kyllä ehkä olisi tarvittu lisää, mutta... Matkamuistoiksi piti toki hankkia magneetit, ostettiin yksi Rodoksen kaupungin puolelta ja toinen Symistä. Myös avaimenperiä lähti mukaan muutama kappale, näistä yksi itselleni ja loput neiti valikoi itselleen. Meritähti ja yksi simpukkakin ostettiin mukaan jostain kojusta minkä lisäksi neiti nappasi pari pikkuruista kiveä rannalla kävellessä mukaan. En itselleni varannut lainkaan sandaaleja mukaan, koska ajattelin tennarimaisten kenkien olevan parempi pitkiä matkoja kävellessä. Vanhan kaupungin puolella osui kuitenkin kivannäköinen sandaalipari 10€ hintaan vastaan, joten otin nämä sitten samantien käyttööni. Valitettavasti muutaman päivän aktiivisessa käytössä remmien kohdalle tuli kutiavaa ihottumaa ja jouduin viimeisiksi pariksi päiväksi vaihtamaan takaisin tennareihin. Pitää katsoa uusiiko sama kotimaassa hieman vähemmällä käytöllä ollessa. Onneksi en neidille vastaavia sandaaleja ostanut, koska hänellä muutama ötökän pistokin aiheutti jo tarpeeksi kutinaa. 

Sephorasta nappasin itselleni tosiaan vain kaksi Glow Recipen tuotetta sen lisäksi ostin muutaman edullisen palasaippua jostain myymälästä sekä Oggi-myymälästä ihan paikan päällä käytettäväksi misellivettä, meikinpuhdistusaineen, deodorantin, hajuveden, silmänympärysvoiteen, vartalovoiteen ja aloe-geelin, näistä kaikki taisivat olla alle 5€/kpl. Halusin testata myös noita aitoja pesusieniä, onneksi en maksanut näistä muutamaa euroa enempää, koska kasvoille hankittu tuntui liian karhealta ja vartalolle tarkoitettu hajoaa käsiin, eikä tuo pesusieni ehkä edelleen kuitenkaan ole minun juttuni. Vaatteita ei hankittu lainkaan ellei euron maksanutta tuubihuivia lasketa mukaan. Yhtä mekkoa katselin useammankin kerran monessa eri kojussa mutten sitten sitä min. 35€ raaskinut maksella, koska en ollut oikein varma onko sen hinnan arvoinen ja eiköhän noita mekkoja jo kotoakin löydy tarpeeksi. Keittiöpyyhkeitä, pikkupussukoita ja oliiviöljyä napattiin toki myös mukaan. Ja neidille löytyi reissulta aivan ihana yksisarvis-laukku, jota hän Rodoksella aika paljon kantoikin mukanaan. Olisikohan tässä suurin piirtein olleet meidän hankintamme :D Totesinkin, että (lentoyhtiössä toki hieman riippuen) saattaisimme oikein mainiosti pärjätä reissussa myös ihan käsimatkatavaroilla.

Millaisia tuliaisia sinä yleensä kannata reissuiltasi mukana kotimaahan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat