keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Pomegranate peptide

Tein jokunen aika sitten miniesittelyn Rodoksen Sephorasta ostamastani kasvovoiteesta, ja tänään olisi vuorossa saman merkin seerumi:


Neidin kanssa en ihan älyttömän kauaa viitsinyt Sephorassa pyöriä ja nappasinkin tämän seerumin hyvin pikaisen tutkimisen jälkeen ostoskoriini (tuon aiemmin esittelemäni minikokoisen kasvovoiteen nappasin itseasiassa vasta kassalle jonottaessani, Sephorallahan on kätevästi siinä kassajonon ympärillä noita minikokoja, että ihmiset herkästi napsisivat niistä vielä lisuketta ostoskoreihinsa). Kyseinen seerumi on siis tosiaan Glow Recipen Pomegranate Peptide Firming Serum ja se maksoi jotain 45€ luokkaa mikäli en väärin muista (nuo kaksi tekivät yhteensä jonkun hieman vajaan 70€). Kyseessä on kosteuttava, kiinteyttävä ja ihon juonteita silottava seerumi. Itse oikeastaan nappasin tämän ennen kaikkea nimessä olleen peptide-sanan vuoksi itselleni, koska olen paljon kuullut hyvää peptideistä ihonhoidossa - tämä onkin ehkä se seuraava juttu ihonhoidon saralla? Seerumi itsessään on todella miellyttävä, imeytyy ihoon hyvin. 

Kokonaisuudessaan Glow Recipen tuotteet ovat ihastuttavia ja mikäli näitä joskus Suomeen tulee helpommin tarjolle, niin varmasti näihin vielä paremmin tuttavuutta teen. Kuitenkin. Nämä eivät tosiaan ole sieltä halvimmasta päästä, hinnaltaan ovat ehkä sitä luokkaa etten juuri tätä enempää itse ihonhoidosta maksaisi ihan vain, koska tiedän saavani vähintäänkin yhtä hyviä tuotteita myös halvemmalla. Glow Recipessä ihon ehdottomasti tuotteille hintaa tulee noista ihastuttavista pakkauksesta, jotka kylläkään painavuutensa vuoksi eivät ole ideaaleja matkustamisen kannalta. Käytän siis tämän kaksikon ilolla loppuun, mutten lähde metsästämään lisää tuotteita tältä sarjalta. Katsotaan tilannetta sitten jos joskus tämä rantautuu tänne Suomeenkin.

Pystytkö sinä käymään Sephorassa ostamatta sieltä itsellesi mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat