tiistai 14. toukokuuta 2024

Scandic lentokenttä

Tänään olisi aiheena ehkä viimeinen lomapostaus koskien Rodoksen matkaamme ellen sitten vielä jonkun käsittelemättä jääneen aiheen tässä keksi. Ja tänään ei olla enää itseasiassa Rodoksella vaan Suomen puolella. Meidän lento kotimaahan oli tosiaan puolenyön aikaan perillä eli ainoa ratkaisu meille oli ottaa hotelli yhdeksi yöksi ja suunnata seuraavana päivänä junalla kotiin. Helppous oli myös ihan ehdoton minkä vuoksi päätin hotelliksi valita jonkin näistä parista aivan lentokentällä/sen vieressä sijaitsevasta vaihtoehdosta. Näistä päädyin Scandiciin, joka on aivan lentokenttää vastapäätä.


Hotellille meno ei nyt mennyt aivan niin jouhevasti kuin ajattelin, koska väsyneenä ajattelin jotenkin pääsevämme hotellille eri uloskäynnin kautta kuin todellisuudessa eli menimme kerrosta liian ylös. Onneksi tuosta ei tullut mikään ihan mahdottoman pitkä turha kiekko ja löysimme nopeasti sen oikean väylän hotellille. Oikeasta uloskäynnistä mennessä niin Scandiciin kuin vieressä olevaan Hiltoniin onkin selkeät kyltit ja ohjaukset mistä kulkea.Hotellilla oli hintaa vajaa 150€ yöltä, mutta puitteet olivatkin mitä loistavimmat. Huone oli toki melko pienehkö, mutta erittäin ihana ja meille muutoinkin ihan riittävä. Mehän vain kävimme siellä tosiaan nukkumassa sen muutaman tunnin ennen seuraavan päivän kotiinpaluuta. Uloskirjautuminen olisi ollut klo12, mutta me lähdimme jatkamaan matkaa jo klo9 jälkeen. 

Tämä taitanee olla toinen Scandic-hotelli, jossa itse yövyn ja näiden kokemusten perusteella ei myöskään jää viimeiseksi. Huoneet ovat olleet molemmissa ihanat ja aamupala aivan mahtava. Sieltä todellakin sai lähteä jatkamaan matkaa vatsa pullollaan :D


Mikäli sinulla sattuu joko aikainen lähtö tai myöhäinen paluu, suosittelen lämpimästi tätä hotellia. Sijainti on todella loistava, kävelyyn lentokentältä hotellille ei kulu paljoa aikaa (ainakaan jos lähtee heti oikeasta ovesta menemään :D) minkä lisäksi hotelli itsessään on siisti ja mielestäni myös rauhallinen (itse en yöllä mitään ääniä ainakaan kuullut) ja aamupala on aivan mahtava. 

Onko tämä kyseinen hotelli sinulle tuttu tai oletko tehnyt tuttavuutta muiden lentokentällä/sen välittömässä läheisyydessä olevien hotellien kanssa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat