lauantai 18. toukokuuta 2024

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki

Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän puolelta bongasin Santori Sunrise -tuoksun, mutta totesin googlettelulla saavani sen edullisemmin ihan vain tilaamalla kotiovelle, joten jätin senkin ostamatta. Siellä nimittäin tällä oli hintaa lähemmäs 60€ ja sain saman tilailtua alle 50€ hintaan (sama 50ml-koko kyseessä).


*Escada Santorini Sunrise (ovh 45,90€/50ml)
on vuonna 2022 julkaistu Limited Edition -tuoksu, jota kuitenkin tosiaan näin 2v myöhemminkin on vielä kohtuullisen hyvin nettikauppojenkin syövereistä saatavilla. Tuoksu on makean sitruksinen ja siitä löytyy (latvatuoksut:) sorbettia, mandariinia, bergamottia, (sydäntuoksut:) ihmeköynnöstä, jasmiinia, vaaleanpunaista pippuria, (pohjatuoksut:) maallisia tuoksunuotteja (pahoittelut mikäli käännöksissä on käännöskukkasia :D hihkaise mikäli olen suomentanut jonkin tuoksuosasen väärin). Tuoksu on jotenkin todella tyypillisen escadamainen, ja siis hyvällä tavalla. Itse olen ollut teini-ikäisestä lähtien Escadan kausituoksujen (eli entisten kesätuoksujen) ystävä eikä tämä rakkaus näitä kohtaan taida koskaan kadota. Itseäni kiehtoisi hankkia myös tämän kevään uutuustuoksu, mutta pitää varmistaa, että nappaan noista kahdesta sen, jonka olen omalla ihollani testannut paremmaksi - ihan vain sen takia nyt ostoskoriin en uutukaista napannut vaan tämän Santorinin.

Mistä sinä yleensä hankit uudet tuoksut itsellesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat