maanantai 20. toukokuuta 2024

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D


Itselläni haaveissa olisi tehdä neitokaisen kanssa jatkossa ainakin kerran vuodessa ulkomaille matka, todennäköisimmin matkustellaan kaksin, joten sen tiimoilta pitää matkakohde myös huomioida. (Useammankin olisi ihana päästä matkustelemaan, mutta ehkä suurimpana esteenä on tuon meidän karvakorvan saaminen hoitoon, ei viitsisi ihan jatkuvasti siskoakaan sillä rasittaa enkä kovin herkästi muualle häntä hoitoon raaskisi antaa - ja tokihan tuo matkustelu vaatii myös aikaa ja rahaa). Kreeta oli mielessä jo ensimmäisenäkin matkakohteena ja se onkin aika korkealla listalla ehdokkaissa, toki sieltäkin pitäisi selvitellä mikä kohde olisi mieluisin, ehkä johonkin Hanian seudulle mitä olen yrittänyt selvitellä? Toisaalta Espanja kiehtoisi myös kovasti niin Mallorcan saari (ja sieltä Palman lähistö) tai ihan manner-Espanja, kanariansaaret rajaan pidemmän lentomatkan vuoksi pois listaltamme. Manner-Espanja on vain niin suuren suuri, että hankala rajata mikä olisi siellä se hyvä kohde? Barcelonaa on jotkut suositelleet kaupunkikohteena tai sitten Malagan seutua? Toisaalta sitten myös esimerkiksi Italia olisi ihana paikka... Ja onhan näitä kohteita ihan jo tässä Euroopassa pilvin pimein. Kuumimmat kuukaudet on ehdottomasti meille ei, mieluummin matkusteltaisiin ehkä juuri joskus huhti-toukokuussa tai sitten syys-lokakuussa. Toki talvikuukausina olisi kiva päästä pakkasia pakoon, mutta tällöin sitten pitäisi vähintäänkin sinne kanarialle suunnata.

Nyt kaikki vinkit Euroopan matkakohteista on tervetulleita pohdintaa varten! Seuraava reissu tulee olemaan vasta vuonna 2025 ja ehkä tuolloin syksyn puolella, mutta useimmiten hinnaltaan edullisimmin päässee kun matkat varailee ajoissa, joten sen vuoksi matkakohteet olisi hyvä olla hyvissä ajoin rajattuna. Eli anna tulla kaikki omat kokemukset, myös kohteet mitä et itse omien kokemustesi perusteella suosittele (ja miksi). Eri kaupunkien lentokentistä kokemuksia lukisin myös mielelläni.

P.s. jos joku tuttu nyt miettii et vois reissukaveriksi lähteä niin huikkaa mulle asiasta. Vaikka neiti koulumaailman aikatauluihin hyppääkin niin 1vkon poissaolo matkan vuoksi ei pitäs olla mahdottomuus, itse mieluummin nuo lomaruuhka-ajat välttelisin ja matkustaisin mahdollisuuksien mukaan väljemmillä vesillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat