lauantai 25. toukokuuta 2024

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki

Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. Valitettavasti näissä palveluissa hinnat ovat kokoajan nousseet kun taas tuntimäärä on laskenut. Toki ymmärtää, että kirjailijoiden pitää saada työlleen vastinetta, mutta aina parempi jos edes muutaman euron saa säästettyä. Olen välillä pitänyt kirjapalveluista taukoa, mutta nykyisin se alkaa saada vastalauseita aikaan tuolta toiselta osapuolelta :D (Neidille luen edelleenkin paljon myös ihan fyysisiä kirjoja, joita käymme lähikirjastosta hakemassa lainaan, mutta hän tykkää kuunnella myös välillä äänikirjoja. Tällä viikollakin olemme vierailleet kirjastossa jo useamman kerran :D) Bongasin jo jokunen tovi sitten hyvän tarjouksen, jonka haluan jakaa myös teille mikäli ette ole ehtineet hyödyntää:


*Storytel tarjoaa Premium-palvelunsa (joka sisältää 100h/kk) pysyvästi alennettuun hintaan eli normaalin 19,90€ sijaan maksat tästä vain 9,99€. Tämä jos mikä on tarjous, joka sähköisessä muodossa olevien kirjojen ystävien kannattaa hyödyntää! Tarjous on voimassa 13.6.2024 saakka eli kannattaa napata tarjouksesta kiinni nyt ettei se unohdu.

Onko sinulla käytössä jokin kirjapalvelu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat