torstai 10. maaliskuuta 2022

Charcoal&lemoncrass

*)mainoslinkki

Minulla pääsi loppumaan suihkun puolella ollut suolasaippua, jota käytin kasvoille, joten oli aika napata jokin uusi kasvosaippua testiin. Päädyin tuttuun ja hyväksi todettuun tuotemerkkiin:


On aktiivihiilisaippua epäpuhtaalle iholle ja soveltuu käytettäväksi niin kasvoille kuin vartalollekin. Lupaa puhdistaa ihoa tehokkaasti mutta hellävaraisesti, soveltuen näin ollen päivittäiseenkin käyttöön. Helemaal Shean tuotteesta ovat 100% luonnonmukaisia, käsintehtyjä ja biohajoavia eli ovat senkin puolesta loistava valinta.

Olen tästä saippuasta pitänyt kovasti minkä lisäksi ihonikin on taas näppyjen suhteen rauhallisempi - en ole varma kuinka suuri vaikutus tällä saippualla on sen suhteen ollut. Käytän tuotteen kaksoispuhdistuksen toisena osana eli meikit olen jo ennen tämän käyttöä puhdistanut toisella tuotteella kasvoilta. Saippua vaahtoaa sopivasti; vaahdotan tätä siis käsissäni ja sitten sillä vaahdolla käsittelen kasvot. Minkäänlaista kuivattavaa vaikutustakaan en ole tuotetta käytettäessä kokenut. Ja tokihan tämä on käytössä myös erittäin riittoisaa! Olen ehdottoman tyytyväinen hankintaani.

Onko sinulla käytössä palasaippuoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat