perjantai 6. syyskuuta 2019

Maiccola

Julkaistu alun perin 29.5.2018
saatu ilmaistuote

Sain blogiyhteistyössä pikkuiselleni kustomoidun jumpsuitin ja sen tiimoilta haluan esitellä teille tämän mahtavan yrityksen; Maiccola. Yritykseltä löytyy sivut myös Facebookista ja Instagramista.


Yritys on perustettu vuonna 2014 oman tarpeen tiimoilta; yrittäjä Laura ei tahtonut löytää 2-vuotiaalle esikoispojalleen kivoja vaatteita valmiina, joten alkoi näitä valmistaa itse huomaten pian valmistavansa vaatteita tilauksesta myös perheelle ja tutuille. Maiccola nimi juontaa juurensa lapsuuden lempinimestä; Maikkola. K-kirjain vaihtui kuitenkin C-kirjaimeen, koska ei alkuperäisessä kirjoitusasussaan rekisteriin hyväksytty.


Vaatteita valmistetaan tilauksesta lapsille (vaatteet & asusteet) ja naisille (hupparit & asusteet), jolloin asiakas saa valita itselleen sopivan värimaailman vetoketjujen ja resoreiden väreistä lähtien. Tuote- ja kangasvalikoima laajenee kokoajan, joten jos haluamaasi mallia ei Facebookin/Instagramin kuvista löydy, kannattaa olla suoraan yhteydessä Lauraan ja esittää hänelle toiveet. Tilaukset tapahtuvat tosiaan tällä hetkellä sähköpostin (maiccolatmi@gmail.com) tai Facebookin yksityisviestin välityksellä. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle hänen toivomallaan tavalla tai ne on myös mahdollista hakea ompelimosta Seinäjoelta.


Itse sain tosiaan valita pikkuiselleni kankaan sekä jumpsuitin mallin enkä voinut vastustaa tuota upeaa yksisarvis-kangasta <3 Jumpsuit on kokoa 68, joten on vielä tällä hetkellä aavistuksen suurehko tyttöselle, mutta vauvat kasvavat niin hurjaa vauhtia ettei mene kauaa kun vaate alkaa jo aivan passeli olla. (Lisäyksenä mainittakoon, että nyt asu on toki jo jäänyt pieneksi, valitettavasti, mutta pitkään tästä sai nauttia <3)


Mielestäni on aivan ihanaa, että nykyään on alettu taas arvostaa enemmän käsillä tekemistä ja isojen yritysen rinnalle on noussut myös ihania pienyrityksiä, joista saa vaatteitakin täysin itselleen uniikeiksi kustomoituina.

Koska sinä olet viimeksi ostanut itsellesi tai lahjaksi käsintehdyn vaatteen?



16 kommenttia:

  1. Ihana haalari <3
    Meillä valtaosa vaatteista on kierrätettyjä, mutta lapsen eno on hankkinut hänelle suomalaisilta pieniltä firmoilta muutaman vaatteen ja ne ovat olleet ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin muutan hyvä vinkki kuinka saa uniikkeja lahjoja pienokaisille :)

      Poista
  2. Aivan ihana haalari!
    Ja edellisestä kerrasta on jo liikaa aikaa, tosin en kauheasti itse ole vähään aikaan ostellut, paljon pojat saaneet lahjoiksi vaatetta. Seuraavalla shoppailureissulla onkin tarkoitus kurkata yhteen pieneen puotiin, joka myy käsintehtyjä vaatteita!

    VastaaPoista
  3. Ihana! Mua harmittaa, ettei meidän tyttö suostu pitämään jumpsuitteja, vaan riisuu ne heti pois. :D

    VastaaPoista
  4. Instagramissa tätä jumpsuitia jo ihastelinkin. Kiva oli lukea enemmän puvusta ja tekijästä.
    En edes muista milloin olen viimeksi ostanut jotain itsetehtyä. 😳

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavaa lahjaa hankkiessa harkintaa josko jotain käsintehtyä antaa? ;D

      Poista
  5. Ihanan näköinen tuo jumpsuit! Millainen kangas tuo on? Hengittääkö jne? 🧡

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo meni pieneksi jo jokunen aika sitten, mutta mielestäni kangas oli kyllä hengittävää ja sopi varsin monenlaisella säällä käytettäväksi :)

      Poista
  6. Anteeksi nyt vain mutta musta tuntuu että nykyään kaikki sun postaukset on yhteistöitä, sisältää mainoslinkkejä tai muuta rahallisia postauksia...... etkö enää bloggaa intohimolla? ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi se veisi intohimoa pois jos vaikka tekee postauksia yhteistyössä tai niissä on mukana mainoslinkkejä? Tämä kyseinen postaus on perjantain tapaan vanhan nosto eli alunperin julkaistu vuoden 2018 puolella.

      Poista
  7. Nyt en rehellisesti muista, että milloin olisin ostanut jotain käsin tehtyä. Mutta yritän mahdollisuuksien mukaan tukea suomalaisia yrityksiä.

    VastaaPoista
  8. Voi miten suloinen <3 Viimeksi olen tainnut ostaa käsin tehdyn vaatteen viime syksynä. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat