lauantai 28. syyskuuta 2019

Henkeen ja vereen

Pari edellistä kirjaa luin "sokkona", koska kansilehdet olivat hukkaneet enkä lähtenyt kirjoja myöskään googlettelemaan - ennenkuin niistä teille kirjoittelin. Oli toisaalta siis ihan virkistävääkin lukea vaihteeksi kirja, josta hieman tiesi mitä se käsittelee :D


Kirjailijana teillekin jo tutuksi tullut Tess Gerritsen ja kirja "Henkeen ja vereen" (Bloodstream), joka on julkaistu vuonna 2000.

Kansiteksti:
"Koulupoika ampui opettajan, kaksi oppilasta haavoittui
Nuorukainen hakkasi koiranpennun kuoliaaksi: syyte eläinrääkkäyksestä
Tohtori Claire Elliot oli uskonut vihdoin löytäneensä täydellisen kasvuympäristön rötöstelevälle 14-vuotiaalle pojalleen. Mutta unelmat romahtavat heti ensimmäisenä talvena. Tranquilityn idyllisen pikkukaupungin nuoret käyttäytyvät kuin raivohullut. Lehtien otsikot eivät kerro väkivallan syitä. Niihin tohtori Elliot törmää sairaalassa potilaita tutkiessaan.
"


People Magazinen arvostelussa kirjan mainitaan tunkeutuvan Stephen Kingin reviirille ja kieltämättä kyllä tästä itsekin jotain vastaavia fiboja saan. On siis mielestäni erilainen kuin aiemmin lukemani Gerritsenin kirjat. Juoni edelleenkin todella mukaansa tempaava..


..mutta ei ehkä omalla kohdallani nouse Gerritsenin kirjojen parhaimmistoon. (Odotan innolla uudelleen luettavaksi myös niitä pokkareita, joista aikanaan itse innostuin.)

Tämäkin on jo sen verran vanhempi teos, että kannattaa vilkuilla antikvaariset kirjakaupat ja kirpputorit mikäli mielit itsellesi luettavaksi - uutena tuskin mistään enää löytyy? :)


Oletko sinä Stephen Kingin kirjojen (tai leffojen) ystävä?

8 kommenttia:

  1. Huh, aika rankka tarina. Uskaltaisikohan tuota lukea? :)

    Johanna K

    VastaaPoista
  2. En ole Stephen Kingin kirjojen ystävä. Mieheni on Kingin fani ja on varmaan lukenut kirjoista varmaan suurimman osan.

    VastaaPoista
  3. En ole näiden kirjojen ystävä, mutta varmasti mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
  4. Lukeminen on kans yks mun lempi tekemistä. Kiitos hyvästä vinkistä. Vois lukea tän joku päivä :).

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat