maanantai 2. syyskuuta 2019

Mitä meille kuuluu?

Eloa omassa kodissa takana nyt pari kuukautta, joten voisin ehkä hieman päivittää tänne meidän kuulumisiamme.. Ensinnäkin koti on aivan ihana vaikka sisustus onkin monelta osin vielä aivan totaalisen keskeneräinen. Kaikkia hankintoja ei vaan millään pysty kerralla tekemään ja toisaalta hyväkin asua hetken aikaa ja miettiä rauhassa mitä todella haluaa. 


Pihaan olen ihastunut jopa enemmän kuin kuvittelin. Itsehän en ole mikään viherpeukalo, joten on aivan ihanaa kun pihalta löytyi valmiiksi upeat kukkaistutukset sekä hyötypuutarhaa; vadelmia, punaherukoita, omenapuu, yrttejä.. Siskoni lahjoittaa meille vielä mustaherukkapensaan niin ensi vuonna saadaan sitten omalta pihalta napsia myös niitä suuhun :D Katsotaan kuinka sitten talvella kiroan lumitöiden kanssa xD Tietyissä pihahommissa tarvitsen apuja, koska ne eivät neiti kainalossa hoidu, mutta toki tämäkin helpottaa kokoajan neidin kasvaessa..


Kaksin neidin kanssa asuminen on tietyltä osin melkein jopa helpompaa kuin aiemmin yhdessä elellessä; nyt ei tarvitse toista aikuista ottaa mitenkään huomioon vaan voidaan suunnitella päivämme täysin meidän tahtisesti. Saan myös tarvittaessa helpommin lapsenhoitoapuja tähän jos jokin meno on. Toki äkilliset tilanteet ovat hieman haastavia; itselläni oli kesällä mahdollisesti aurallinen migreenikohtaus, joka vei melko totaalisesti toimintakyvyn. Onneksi siskoni pääsi avuksi vaikkakin hänellä hieman matkaa tähän meille onkin ajella. (Lähempänä asuvat neidin isä ei päässyt avuksi ja pikkuveljeni ei vastannut puhelimeen soittaessani, soitti kylläkin perään kun siskoni oli jo matkalla. Vanhempani asuvat vielä aavistuksen kauempana kuin siskoni minkä vuoksi siskolleni ennen heitä soitin.)


Kaiken kaikkiaan minun on hyvä olla tässä ja nyt. Toki tiettyjä asioita elämäänsä aina kaipaa lisäksi, mutta onpahan jotain mitä tavoitella tulevaisuudessa :D 


Mitä sinulle kuuluu?

12 kommenttia:

  1. <3 mukavalta kuulostaa ja oma kiva koti on se kaikesta tärkein asia ;)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että talvella ei tulisi ihan hirveästi lunta. :D

    Tänne kuuluu ihan hyvää, syyslomaa odotellessa ja joulua tietenkin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei, onni on sentään se ettei tuossa etupihalla ole isoa aluetta lumitöitä tehtäväksi :D

      Poista
  3. Kiva että olette asettuneet uuteen kotiin hyvin! On varmasti hauska tutustua pihalta löytyviin istutuksiin :D me asutaan luhtitalossa mutta täälläkin pienellä etupihalla on ehtinyt kesän aikana tulla monenlaisia yllätyksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entinen omistaja oli selkeästi viherpeukalo ja istutukset on tehty harkiten :)

      Poista
  4. Onpa kiva kuulla, että elonne on lähtenyt hyvin käyntiin isosta muutoksesta huolimatta. Vielä parempia päiviä syksylle! <3 -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista
  5. Hienoa kuulla että olette asettuneet taloksi. Puutarhailu saattaa lähteä lapasesta. Me itse istutettiin lisää viinimarjoja sekä karviaisia. Omenapuita istutetaan sitten ensi keväänä. Samalla ajatuksena istuttaa niin mansikoita kuin vadelmiakin. On se vain ihan erilaista hyötyä omasta hyötypuutarhasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piha ei ole mitenkään hurjan iso, joten ihan hirmuisesti en varmaan lisää tuonne enää saa mahtumaan - ehkä :D

      Poista
  6. Oma piha on kyllä tosi kiva. Teilläkin kasvaa omenapuu, ihanaa. Yksin lapsen kanssa on varmasti hyvät ja ei niin kivat puolet. Reipas olet silti <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpompihan se olisi jos elämässä olisi toinen aikuinen, joka yhtälailla osallistuisi lapsen kasvatukseen. Mutta mitä kavereiden puheita kuunnellut niin tämä edelleenkin turhan harvinaista taitaa olla :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat