sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Meikkiä vartalolle?

saatu ilmaistuote

Tänään esittelyssä duo, joista kummatkin itse jostain syystä identifioin enemmänkin jaloille sopiviksi tuotteiksi vaikka toinen sopii ehdottomasti koko vartalolle:


Bernard Cassiere Pineapple Bodycare Light Legs Fluid (100ml) & BB Body Cream (125ml).


Ensinnäkin näistä se koko vartalolle sopiva eli sävyttävä vartalovoide. Antaa iholle kauniin päivettyneen ja terveen sävyn, joka peseytyy suihkussa pois (eli kyseessä ei ole itseruskettava tuote). Levityksen jälkeen suositellaan odottamaan hetken ennen vaatteiden pukemista.


Yllä olevassa kuvassa vasemmalla käytetty BB-voidetta ja oikealla ei.

Tuotteen annostelun kanssa kannattaa olla erittäin varovainen, koska tämä on todella pigmenttistä ja kuvassa näkyvä määrä olisi riittänyt varmaan koko kropalle :D Itse suosittelisin ennen tuotteen käyttöä kuorimaan ja kosteuttamaan ihon aivan kuten itseruskettavaakin ennen, näin saat tuotteen levittymään kauniisti. Itse en ole näille jostain syystä oikein lämmennyt vaikka ovatkin todella näppärä, helppo ja nopea keino saada esim. sääret kauniiksi ennen juhlia. 


Virkistävä jalkavoide viilentää ja vähentää turvotusta. Sisältää mm. murattiuutetta, arnikkiuutetta ja mentolia.  Ihana tuote varsinkin pitkän työpäivän jälkeen käytettäväksi! Imeytyy todella nopeasti ja saa nimensäkin mukaisesti jalat tuntumaan kevyiltä.

Molempien voiteiden suositushinta on n. 40-50€. Täältä voit kurkata kauneushoitolat, joista löytyy Bernard Cassieren tuotteita.


Oletko sinä käyttänyt vartalolle koskaan meikkiä?

10 kommenttia:

  1. Oi kuulostaapa hyvältä! Varmasti myös hyväntuoksuinen. En ole koskaan käyttänyt meikkiä vartalolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko tässä linjassa on minun nenääni oikein miellyttävä tuoksu :)

      Poista
  2. Meinasin jo kirjoittaa, että en, mutta sitten tuli mieleeni vuosi 2010 ja Body Shopin vartalopuuteri :D Se oli jokin hehkutuote olkapäille ja solisluille, levätköön rauhassa missä onkaaan...
    Mutta tuo säärien meikkaaminen ei ole typerä juttu ollenkaan, jos voide vaan kestää paikallaan. Eikö tuo siis tartu vaatteisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en huomannut tarttuneen, mutta valkoisia vaatteita ei kyllä testatessa käytössä ollut - valkoista jostain syystä muutoinkin tulee vähemmän käytettyä :D

      Poista
  3. En ole koskaan käyttänyt vartalolle meikkiä, mutta on ollut mielessä varmaan joka kesä. :D Etenkin sääret kyllä kaipaisivat tuollaista. Täytyy pitää mielessä, kiitos vinkistä <3

    VastaaPoista
  4. Tuo eka tuote kuulostaa kivalle ja kesään sopivalle! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat