sunnuntai 8. syyskuuta 2019

21 kuvaa elokuulta

*) reput saatu blogiyhteistyönä

Niin se viimeinenkin kesäkuukausi hurahti ohitse ja vaihdettiin syksyn puolelle, toivottavasti aurinko jaksaa vielä syyskuukausinakin meitä hemmotella. Mutta kurkataan jälleen ig-kuvien kautta meidän kuukauteemme:


Marjat ovat neidin suurta herkkua ja jotain omastakin pihasta löytyy; harmillisesti linnut tyhjensivät punaherukkapensaamme ennenkuin me pääsimme siitä täysillä nauttimaan. Ensi vuonna pitää kyhäillä tuohon jotain karkotinta..
Pyörähdimme neidin kanssa kaksin kansainvälisillä markkinoilla ja sinne mennessä näimme puukuljetuksen, paljon mielenkiintoista seurattavaa!
Sain vihdoin hankittua itselleni ruokailuryhmän (väliaikaisen tilalle), jonka kasaukseen toki pikkuinenkin osallistui :D

Marjojen lisäksi omasta pihasta löytyy myös omenapuu, josta muutamia omenoita olemme saaneet syötäväksikin asti.
Kesäloman loppusuoralla ehdimme pyörähtää myös Matkuksessa ja sain neidille pari puulelua lisää, joita ei Helsingistä tullut matkaan napattua..
Kirjat ovat kaikista leluista ne suosituimmat, toivottavasti lukuintoa on myös vanhemmalla iällä!

Saan oikeastaan aina vanhempieni luona käydessä (tai heidän vieraillessaan meillä) jotain tuomisia; sieniä, marjoja, juureksia, vihanneksia..
Kuvan mekko Helsingin reissun hankintoja (onneksi tuli uskaltauduttua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle!) ja * reppu saatu blogiyhteistyönä - tuo on niiiiin söpö! <3
Miki the dog on yllättävänkin pitkähermoinen lasten kanssa, enemmänkin saa vahtia ettei neiti liian kovakouraisesti koiravanhusta käsittele. (Ja näinhän se usein lasten kanssa onkin, harvemmin koirat purevat ilman syytä eli (pieniä) lapsia ei koskaan pitäisi jättää koiran kanssa kaksin!)


Omasta pihasta löytyy aivan ihanaa kukkaloistoa, jota ajoittain on tullut otettua myös sisälle asti.
Yritys hankkiutua jälleen sokerikoukusta eroon ja sallia itselleen herkkuna tummasuklaa - sitä kun riittää se pala tai kaksi..
Mustaherukoita saimme niin marjan kuin mehunkin muodossa pakkaseen. Kunnon C-vitamiinipommi flunssien varalle.

Yksi neidin lempparikirjoista alkoi olla sen verran luettu (=halkesi kahtia), että oli aika heittää se menemään..
"Kaikki hyvä loppuu aikanaan" ja niin myös kesäloma, kuun puolivälissä piti pakkailla työkamoja * reppuun ja palailla takaisin arkirytmiin..
Muutamana päivänä pihamaa on oikein kuhissut linnuista!


Onneksi aina hiljaisuus ei ole huono merkki, ajoittain se tarkoittaa vain sitä, että neiti on keskittynyt itsekseen omiin leikkeihinsä :D
Saatoin muutaman ärräpään lasketella kun työpäivän päätteeksi auto ei startannutkaan - ja silloin toki olisi ollut vielä kiire neidin hakuun.. Onneksi kaikki järjestyi - kiitos pikkuveljen <3
Isovanhempien luona on aina mukava käydä. Kun alan reissusta puhua niin neidin suusta alkaa kuulua "Miki Miki" :D

Välillä palat osuvat hyvin yksiin ja toisinaan sitten lentelevät pitkin poikin kun ei meinaa onnistua :D
Ulkovalot (jotka sopivat siis kylläkin myös sisäkäyttöön) päätyivät lopulta neidin huoneeseen, jospa ne ensi vuonna saisi tuonne ulos asti. (Pitää etsiä joku tarpeeksi pitkä ne asettelemaan, koska itseltäni pituutta ei tarpeeksi löydy o.O)
Pimenevät illat ovat toisaalta aika ihania..


Mitä kaikkea sinä touhusit elokuussa?

9 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen elokuu, näin kuvista katsottuna. Meillä on myös tuo sama Kultaseni-kirja :)

    VastaaPoista
  2. Mukava elokuu teillä selkeästi ollut 😊 tykkään myös pimenevistä illoista! Ihanaa syyskuuta teille ❤️

    VastaaPoista
  3. Elokuussa oli leiriä ja kaikenlaista hengailua, työt alkoi ja koulut alkoi yms. Kaikenlaista siis tapahtunut tuossa elokuussakin :)

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
  4. Unfortunately I don't have any special solutions, just the things everyone knows..

    VastaaPoista
  5. Olipas kiva teidän kuukausi! Elokuu oli ehdottamasti paras kesäkuukausi!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat