sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Kosmetiikkajoulukalenterit 2017

Onko jo liian aikaista? Ei kai sentään.. :D

Vuosi vuodelta kosmetiikkajoulukalentereidenkin tarjonta on lisääntynyt ja alkaa jo olla vaikeuksia valita minkä tai mitkä niistä itselleen valitsee! :D Itse olen pyrkinyt hieman joka vuosi vaihtelemaan joulukalenteria mihin tartun ja näin varmaankin tänäkin vuonna - se etten ole tarttunut samaan mihin edellisenä vuonna ei tokikaan tarkoita kalenterin huonoutta vaan kertoo vain omasta vaihtelunhalustani :D Olen tähän mennessä tykännyt tuosta, että yksi kalenteri on kosmetiikka-aiheinen ja toinen jotain muuta - voisinkin ehkä tällä tavalla jatkaa jatkossakin, jos bongaan tänä vuonna jonkin mielenkiintoinen ei-kosmetiikka-aiheisen joulukalenterin, vinkkailkaa näitä minulle! :)

Mutta niihin kosmetiikkajoulukalentereihin, joita olen tähän mennessä bongaillut.. Hankintalistallani tällä hetkellä korkeimmalla on elevenin joulukalenteri:

lähde: https://eleven.fi/eleven-christmas-calendar-2017-joulukalenteri-arvo-500-eur
Kalenteria ei vielä saa itselleen tilattua, mutta odotuslistalle voi liittyä mukaan, että saa ensimmäisenä tiedon kun näitä varastolle tulee. Kuulemani perusteella kalentereita on reilusti varattuna, mutta toki pieni pelko takaraivossa on mitä jos ei olekaan itse tarpeeksi nopea.. Halpahan tämä ei tokikaan ole enkä koskaan olisi kuvitellut joulukalenteriin näin paljon rahaa laittavani; 145€, mutta arvoakin luvataan 500€ ja sisältö kuullostaa huikealta, mukana tuotteita mm. Lancomelta, Biothermilta, Clarinsilta ym.

/Lisäys. 25.10.17 tuo kalenteri vihdoinkin tuli myyntiin ja löytyy täältä - kannattaa olla nopea, koska olen kuullut vihjailua, että se menee aika kuumille kiville ;) - ja tämähän myyntiinkin sitten loppuun saman päivän aikana.

Toinen kalenteri, jonka hankintaa olenkin jo useana vuonna pohtinut on:

lähde: https://www.lookfantastic.com/beauty-box/lookfantastic-advent-calendar-2017-worth-over-300.00/11194782.html?autocomplete=productsuggestion
Lookfantasticin joulukalenteri. Hintaa tällä on tänä vuonna 100€ (minkä lisäksi kai jonkin pienen ennakkotilausmaksun/toimitusmaksun joutuu vielä maksamaan..?) ja arvoa kalenterilla on £300 eli n. 340€. Kahta arvokasta kalenteria en joka tapauksessa raaski hankkia, joten todennäköisimmin kallistun tuon elevenin kalenterin puoleen - se vain kuullostaa niin superlupaavalta sisällöltään..

lähde: https://www.thebodyshop.com/en-gb/gifts/christmas/25-days-ultimate-advent-calendar/p/p002519

The Body Shopilta tulee käsittääkseni tänäkin vuonna kolmen hintaluokan kalenterin valittavaksi, suomenkielisiltä sivuilta en näitä vielä löytänyt. Vaikka TBS-kalenteri minulla on jo aikaisemmin ollutkin niin kieltämättä kyllä kalenterin hankkiminen kutkuttelee tänäkin vuonna, koska tuotteet ovat yksinkertaisesti niin ihania. (24-päivän 69€ ja 25-päivän 129€)

Lisäksi kannattaa tsekata myös tämä kaksikko joka tulee Suomeenkin myyntiin: L'Occitane (49,50€) & Lumene (89,90€).

/Edit. Lisäilen tänne vielä listaan pikkuhiljaa kalentereita, joita bongailen:

Myös TwistBe-verkkokauppa julkaisee tänä vuonna peräti kaksi eri hintaluokan kalenteria: Pieni joulukalenteri (35€) sekä Joulukalenteri (149€, arvo 240€) 

Sokokselta (varoituksena; linkkien takan kuvissa nähtävissä kalentereiden sisältö!) löytyy aiemmin mainitut Lumenen (86,90€) ja L'Occitanen (49,50€) kalenterin lisäksi Biothermin kalenteri (52,90€, arvo 185,50€). Lisäksi teekalentereita on kahta erilaista, joista molemmat maksavat 14,95€ ja ovat English Tea Shop:n (tämä taitaa olla vastaava kuin itselläni on aikaisemmin ollut ja olisiko tämä sitten tälle vuoden suunniteltu?)

L'Occitanen omasta verkkokaupasta löytyy tuon normaalin joulukalenterin (49€) lisäksi luksusjoulukalenteri (99€), joka kylläkin näyttää tällä hetkellä olevan tilapäisesti loppunut.

Dermoshopille on myös tulossa joulukalenteri, jonka arvontaan voit osallistua. (Kalenteri julkaistaan 26.10. ja hintaa taisi olla 40€ luokkaa.)
/Edit. 27.10.2017 joulukalenteri löytyy myynnistä täältä - kannattaa olla nopea, koska tätä on myynnissä vain 5000kpl erä!

eleveniltä löytyy tuon ensimmäisenä mainitun joulukalenterin lisäksi Baborin (99€) ja Decléorin (88,80€) joulukalenterit.

FeelUniquesta löytyy useampikin joulukalenteri: L'Occitane (58,80€, arvo 97,20€), NYX huulituotekalenteri (60€), bareMinerals (90€, arvo 285,89€), verkkokaupan oma 12-päivän kalenteri (42€), Tanya Burr 12-päivän kalenteri (30€).

Lookfantasticilta löytyy tuon oman kalenterin lisäksi: NYX huulituotekalenteri (58,95€), Cowshed 11-luukun kalenteri? (76,45€) ja Mavalan 12-päivän kalenteri (52,95€).

Selfridgesiltä en ole itse koskaan tilannut, mutta sieltäkin löytyy mielenkiintoisia kalentereita, joita voisin itsekin harkita tilaavani:  kaupan oma kalenteri (137€), Clinique (86€), Diptyque (345€) ja NYX huulituotekalenteri (57€).

Myöskin ASOS on itselleni vain nimenä tuttu, mutta vinkataan sieltäkin kalentereita: verkkokaupalta löytyy oma kalenteri niin naisille (74,32€) kuin miehillekin (74,32€), NYX huulituotekalenteri (67,57€) ja MAD Beauty 12-luukun kalenteri (14,85€).Tässä joulua lähemmäs mennessä joulukalenteita alkaa ilmestyä pikkuhiljaa enemmän ja enemmän valittavaksi, mutta uskoisin, että oma kalenterini on näiden esittelemieni joukossa - pitäkää peukkuja, että onnistun tuon elevenin kalenterin itselleni saamaan! :)


Joko sinä olet pohtinut joulukalenterin hankkimista vai meinasitko pärjätä ilman? Vinkkaa mukaan oma suosikkisi - olipa se kosmetiikka-aiheinen tai ei :)

18 kommenttia:

 1. Ei todellakaan liian aikaista! ;D Tuo TBS-kalenteri houkuttelee kovasti, mutta taidan tänä vuonna kuitenkin kallistua teejoulukalenteriin.

  VastaaPoista
 2. Mä pohdin joka vuosi, mutta sitten aina jää hankkimatta. :D Johtuu siitä, että monessa sopivan hintaisessa on näytekokoja ja kun en koskaan käytä niitä nii on sitten kun heittäisi rahaa taivaalle. Voisin ottaa vaikka kalenterin jossa olisi vain 12 luukkua, jos tuotteet olisi täysikokoisia niin tietäisin, että niille on käyttöä. :D On mulla kuitenkin aina Veikkauksen kalenteri, josta ei tule ikinä 10 euroa suurempaa summaa. LOL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 12 luukun kalenteri olisi kyllä kieltämättä tuossa mielessä parempi.. :)

   Poista
 3. Lumeneltakin on tulossa kalenteri, olikohan se 100 € tienoilla?

  Mie kytistän The Body Shopin -kalenterit, pitää saada kurkata sisällöt, ettei ole toistoa kahteen viime vuoteen :D essencen kalenteria odottelen myös, jos siitä jotain tietoa tihkuisi.

  Zoella Beautyn 12 päivän kalenteria mietin myös :'D

  VastaaPoista
 4. Ohhoh Lumeneltakin kalenteri. :) Body Shopilta on kyllä tulossa kalenterit ja viime vuoden kalenteri oli huikea. :) Kyllä joka tytöllä nyt ainakin yksi kalenteri tulee olla, mutta jos saisin valita niin, Body Shop, L'Occitane tai Essie-kalenterit olisi ihanat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Lumenen kalenteri olisi kyllä todella mielenkiintoinen, olisikohan siitä joku sneak peak näkyvillä, että voisi tsiigailla mitä kaikkea sisällöksi on valittu :)

   Poista
  2. Sokoksen verkkokaupasta näkee nyt Lumenen joulukalenterin sisällön: https://www.sokos.fi/fi/sokos/lumene-beauty-adventtikalenteri?nosto=brand-1&cm_sp=kategoriasivu-_-brand-1-_-nosto :)

   Poista
 5. Essencen kalenterin ajattelin hankkia, jos sellaisen saan metsästettyä jostain. Lokakuun puolivälissä pitäisi ilmestyä. Nyt kyllä vahvasti houkuttaa myös joko Eleven tai Lumene, en vain millään osaa valita kumpi! Millään en kahta raski ostaa. Ehkä luotan kohtaloon, ja katson olenko tarpeeksi nopea kalenteriostoksilla. Saan sitten jommankumman käsiini, jos niin on tarkoitettu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tilasin Essencen kalenterin viime vuonna Kosmetik4Less:ltä, kannattaa sieltä katsoa mikäli et Suomesta ehdi - meidän paikkakunnalle käsittääkseni ainakin todella minimalistinen määrä kalentereita tulossa.. Tuo Lumene kyllä houkuttaisi kovasti itseäkin, mutta tosiaan sekä eleven että Lumene ovat vähän turhan kalliita hankkia yhtä aikaisesti..

   Poista
 6. Itse olen suunnitellut ostavani tuon Lumenen joulukalenterin. Sen hinta-laatu suhde on aika kohdillaan.

  Sanni
  sannibeauty.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäkin kovasti se houkuttelisi, kuten pari muutakin kalenteria :D

   Poista
 7. Tilasin essie kalenterin Eleveniltä, siinä on niin hyvä hintasuhde tuotteisiin. Tytär nappaisi Nyx-kalenterin, mutta jäi tälle äidille vielä muutama muu, joista yksi on muuten Joik-kalenteri ja uskon, että kalenteri on tosi ihana. <3 Kivaa iltaa Mira 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän harmittaa kun ei Joik-kalenteria tullut messuilta napattua mukaan kun oli siellä verraten edullisesti myynnissä, mutta ehkä minä noilla olemassa olevilla pärjään :D

   Poista
 8. Koostin postauksen erilaisista joulukalentereista ja lisäsin tämän esimerkkinä erilaisista kosmetiikkakalentereista. Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa postaus, löytyy se täältä: https://himasaimi.blogspot.fi/2017/11/yli-50-erilaista-joulukalenteria.html?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää muistaa käydä ajatuksen kanssa lukaisemassa, kiitos linkistä :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox helmikuu

*)mainoslinkki 3kk-tilaukseni viimeinen boksi on saapunut, joten tältä erää tästä starttaa viimeinen * Glossybox -esittely: Hel...

Luetuimmat