perjantai 20. lokakuuta 2017

Voihan kuminaama!

Julkaistaanpa tämän päivän postaus poikkeuksellisesti jo pari tuntia normaalia aikaisemmin niin ehdin linkkailla Facebookinkin puolelle ennen lähtöä messuilemaan :)

--------------

Jauheesta kumimaiseen muotoon muuttuva naamio on tuttu hoitolatuotteiden puolelta, mutta kuluttajatuotteissa en siihen ole aikaisemmin törmännyt, joten kun nyt sellainen vastaan tuli niin pitihän se jo ihan muistojen verestämiseksi hankkia testiin..
Purkin pohjalta löytyy siis naamiojauhe, jonka sekaan lisäät veden..


..sekoitat ja levität kasvoille. Aluksi määrä voi tuntua suurelta, mutta naamiota on tarkoituskin ihan paksu kerros kasvoille levittää.

Naamion alle voi käyttää esim. seerumin, jonka imeytymistä naamio tehostaa.


Kun naamio on levitetty kasvoille, sen annetaan kuivahtaa siinä 15-20 minuuttia, jonka jälkeen naamio irroitetaan kasvoilta pois. Vaikka toimintamekanismi on peel-off -naamioiden kaltainen niin koen tämän aika totaalisen erilaiseksi ja esim. poistaminen on huomattavasti helpompaa - niitä rajoja lukuunottamatta, johon naamiota vähemmän tullut.

Naamio myöskin melko nopeasti kuivui kasvoilla eli paksua kerrosta ei tosiaankaan tarvitse pelätä, kyllä se luvatussa ajassa kuivahtaa.


Itse en tätä tietenkään kokonaisena saanut pois vaan naamio katkesi neljään osaan, mutta poisto tapahtui tosiaan varsin helposti. Loput naamiosta pyyhin kasvoilta kostealla pyyhkeellä pois - nämäkin kohtalaisen helposti ja kivuttomasti irtosivat kasvoilta.


Ihan superhauska oli kokeilla kuminaamiota vuosien tauon jälkeen - ja varmasti vielä joskus toisenkin kappaleen hankin.


Oletko sinä testannut koskaan tällaisia kuminaamiota?

4 kommenttia:

 1. Hahaha, loistava otsikko! Mä niin haluaisin testata näitä, musta kasvohoidossa paras vaihe on se, jos laitetaan tällainen kuminen naamio. :D

  VastaaPoista
 2. Onpas hauskan kuuloinen :D

  (ja mitäh, etkö ajasta postauksia fb:n puolelle :O :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ajasta, koska haluan vielä siinä vaiheessa tsekata ettei tekstissä ole ihan hirmuisen pahoja kirjoitusvirheitä tai ajatuskatkoja :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat