torstai 5. lokakuuta 2017

1000 Millihelens

Mainitsin viime viikolla lämmintä hiusnaamiota esitellessäni saaneeni muutamia mielenkiintoisia uutuuksia Lushilta testiin ja tänään olisi vuorossa näistä seuraava esitellä:


1000 Millihelens (13,50€/65g)


Kyseessä on aivan uudenlaisessa koostumuksessa oleva kasvonaamio, itse en kyllä äkkiseltään muista muillakaan merkeillä vastaavanlaiseen jellynaamioon törmänneeni.


Koostumukseltaan tämä on kiinteän hyytelömäistä ja tästä voi tosiaan leikata paloja käyttöönsä. Koostumuksensa vuoksi kannattaa huomioida, että tämä vaatii hieman pidemmän työstöajan ennen kasvoille levittämistä; kannattaa siis muistaa lämmitellä ja notkistaa tätä käsien välissä kunnolla ennen kasvoille levitystä, koska kasvoilla notkistaminen on huomattavasti vaikeampaa.


Itse olin hieman liian malttamaton ja sen vuoksi hyytelöpalasia kasvoille jäi - tämä ei tokikaan sinällään ole haitallista vaikutuksensa suhteen. Vaikutusaika on pitkähkö; 20 minuuttia eli tämä ehdottomasti hitaiden hemmotteluiltojen tuote.

Tämä kyseinen naamio on antioksidanttinen ja syväpuhdistava. Iho tuntui miellyttävän virkeältä ja napakalta naamion vaikutuksen jälkeen tuntumatta kuitenkaan lainkaan kuivalta. Lisäksi tuoksu tuo oman osansa rentoutuskokemusta.

Tuorekasvonaamioihin verrattuna säilyvyyttä tällä on huomattavasti pidempään minkä lisäksi tätä ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. Jellykasvonaamiota löytyy tällä hetkellä tämän esittelemäni lisäksi neljää erilaista, joten varmasti jokaisen tarpeisiin löytyy sopiva naamio.


Joko sinä olet ehtinyt käydä tutkimassa näitä uutuuksia?


*)pr-näyte

12 kommenttia:

 1. En ole vielä kerennyt testaamaan, mielenkiintoisen kuuloinen tuote!

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa hyvältä! Mielenkiintoinen postaus :)

  http://www.millat.fi/

  VastaaPoista
 3. Nää jellynaamiot vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta!

  VastaaPoista
 4. Mä ihastuin näihin täysin, tosi kivoja naamioita! Bunnymoon on mun lemppari, mutta tää on kanssa tosi hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan joskus taas Lushin myymälään pääsee niin pitää noita muitakin tutkailla tarkemmin :)

   Poista
 5. Onpas mielenkiintoinen konsepti! Vaikuttaa kivalta :)

  VastaaPoista
 6. Tuo jellykoostumus kuulostaa hauskalta! Minkälainen tuoksu tässä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nerolia, sitruunaa ja appelsiinia tuoksussa kuvataan olevan eli sitrusmainen tuoksu :) (nyt ei purkki ole käden ulottuvilla, että pystyisin uudelleen tuoksuttamaan :D)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat