maanantai 30. lokakuuta 2017

Mask of Magnaminty

Sairastelun vuoksi minulla oli jokunen tovi kun en kasvojenkaan ihoa niin säännönmukaisesti hoitanut ja hemmotellut kuin normaalisti, mutta onneksi leikkauksesta toipumisen jälkeen on taas ollut intoa ja varsinkin energiaa palata takaisin "vanhoihin rutiineihin", joihin myös kasvonaamioiden käyttö säännöllisesti kuuluu. 

Lushin kasvonaamiot ovat ehdottoman mielenkiintoisia ja missionani onkin niitä mahdollisimman pitkälti päästä tässä ajan myötä testailemaan, sen vuoksi olinkin enemmän kuin riemuissani kun joulutuotteita sisältänyt pakettini kätki sisälleen yllätyksenä myös kasvonaamion, jota en vielä ollutkaan ehtinyt testailla:


Mask of Magnaminty (ovh 13,50€/125g)


Tämä syväpuhdistava ja viilentävä naamio sopii niin kasvoille kuin vartalollekin - itse mieluummin käytän tämän kasvoille, koska en varsinkaan talvella välitä viilentävästä vaikutuksesta (paitsi ehkä jos jalat ovat rasittuneet ja turvonneet niin tämähän voisi olla mainio tehohoito niille, hmm. Tämä pitääkin testata! :D).

Naamio käytetään tuttuun tapaan puhdistetuille kasvoille ja alle voi halutessaan laittaa seerumin. Levitetään kasvoille tuhti kerros kasvonaamiota (tämä ei koskaan minulle ole ongelma :D) ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen hierotaan naamiota kasvoille hetki ennen sen huuhtelemista pois. 

Käytön jälkeen kasvojen iho tuntuu jotenkin virkistyneeltä (ehkä tuon viilentävänkin vaikutuksen vuoksi) eikä lainkaan kireiltä syväpuhdistavasta vaikutuksesta huolimatta.


Naamiosta löytyy niin säilyntäaineeton (mikä oma versioni on) kuin säilöntäaineellinen versio, näiden kahden välillä on juurikin tuon Lushin oman Self Preserved -menetelmän vuoksi pienoista eroa koostumuksessa; säilöntäaineettoman suurempi hunajapitoisuus tekee siitä "siirappisempaa", joka myös säilyttää ihon kosteuden paremmin. Itse olen myymälässä nähnyt ja ehkä jopa kädellekin testannut säilöntäaineellistakin versiota, mutta en nyt tähän hätään muista minkälaiselta sen koostumus vaikutti. Tämä säilöntäaineeton on minun makuuni koostumukseltaan oikein ihastuttava.


Lushin naamioista olen nyt syksyllä päässyt testaamaan uutta jellynaamiota ja muut aikaisemmin testaamani kasvonaamiot löytyvät tämän postauksen lopusta.


Oletko sinä testannut tätä kyseistä naamiota ja jos olet niin kummassa versiossa - vaiko peräti molemmissa? Mielellään kuulisi kokemuksia myös tuosta toisesta versiosta :)


*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Oih kuulostaa niin ihanalta <3 Lushin tuotteet ovat milteipä järjestään kaikki fantastisia. Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 2. Mask of Magnaminty on yksi omia suosikkinaamioitani :)

  VastaaPoista
 3. Oi toi pakkaus on nätti, jotenkin ei Lushmainen. :D Lushin naamiot ovat kyllä hyviä, yhtään huonoa en ole käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen tykännyt kaikista tähän mennessä testaamistani ja senkin vuoksi haluan jossain vaiheessa testata nekin, jotka ovat vielä vieraiksi jääneet :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat