tiistai 24. lokakuuta 2017

Tämän hetken luottotuotteeni

Ajattelin, että voisi olla hauska koota tänne teidän ihmeteltäväksenne luottotuotteeni, joihin aika pitkälti jokaisessa meikissä tulee tartuttua tällä hetkellä..


Isadoran Insane Volume Mascara* saapui minulle Bernerin bloggaajapäivän goodiebagissa ja kun sen korkkasin käyttööni niin enpä sen jälkeen kovin hanakasti muihin mascaroihin ole tahtonut tarttua :D  Tällä saa todella helposti ja nopeasti juuri sellaiset ripset kuin mistä itse pidän eli antaa juurikin sitä volumea, jota lupaakin. Perfect ja suosittelen tätä lämpimästi mikäli volume on se mitä sinäkin haet! (Viime aikaisissa meikkikuvissakin tämä on toki esiintynyt Instagramin puolella esim. täällä.) Ripseni olen taivuttanut jo useamman vuoden ajan Shu Uemuran ripsientaivuttimella, toimii.

Meikkivälineistä BeautyBlender* on ihan ehdoton meikkivoiteen sekä irtopuuterin levittämisessä (mikäli satun käyttämään nestemäistä poskipunaa, highlighteria tms. niin toki myös tällöin tähän tartun). Varjostuksissa en käytännössä käytä mitään muuta sivellintä kuin Real Techniquesin Sculpting Brushia - näitä minulta löytyykin kaksi kappaletta ja melkein voisin kolmannenkin hankkia :D

Kulmakarvojen suhteen aivan ehdoton suosikkini on ollut Dermosilin Brow Colour* siitä lähtien kun sen itselleni alkuvuodesta sain. Vaikka tämä on siitä lähtien ollut lähes päivittäisessä käytössä niin kovinkaan kummoista kulumaa en tuotteeseen ole saanut - tämä jos mikä on hintansa arvoinen!


Varjostukset kuuluvat itselläni myös arkimeikkiin ja useamman vuoden ajan olen tässä luottanut NYX Blush Taupe -poskipunaan, jonka tuossa keväällä vihdoinkin päivitin uudempaan malliin.

Urban Decay Ink For Eyes Waterproof Precision Eye Pen tuli minulle keväällä Look Incredible Deluxe boxin mukana ja ensimmäinen ajatukseni oli, että tämä on suorastaan ylihintainen rajaustussi. Kuitenkin käytössä olen huomannut kuinka super tämä on; helppo tehdä tarkka ja musta rajaus minkä lisäksi tämä monen kuukauden käytön jälkeen on edelleenkin täysin toimintakuntoinen! Pitänee siis harkita uuden hankkimista tässä piakkoin sitten kuitenkin...

Isadoran Inliner Kajal Blondelle en haastajaa ole vuosien varrella löytänyt ja tämä todellakin kirkastaa katsetta. Artdeco Kohl Eyeliner Waterproof saapui Meikkipäät Beauty Boxin* mukana ja on myöskin saapumisestaan saakka ollut jatkuvassa käytössä; helposti pysyvät tightliningit.


Löytyykö sinulta meikkituotteista lemppareita, joihin tulee tartuttua hanakammin kuin toisiin?


*)pr-näyte

14 kommenttia:

 1. Löytyy lemppareita joita tulee kyllä käytettyä jo ihan tavan muoksi, koska ne on hyviksi havaittuja. Taisinkin meidän risteilypostaukseen luetella omat päivän meikkituotteet. Aika vahvasti meni L'Orealin puolelle, Joe Blasoa unohtamatta. Ihanaa oli nähdä messuilla. <3 Kivaa viikkoa Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne ja toivottavasti joskus törmätään hieman rauhallisemmissakin merkeissä :D

   Poista
 2. Kivoja lemppareita, itsellä ei kokemuksia näistä kuin beautyblenderista ja shu uemuran taivuttimista.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että tuo IsaDoran ripsari on hyvä, odottelee itsellä vielä korkaamista :)

  VastaaPoista
 4. Tuollainen Beauty blenderi on ollut ostoslistalla, mutta jäänyt silti hankkimatta. Kiitos muistutuksesta, että ripsentaivutintakin pitäisi muistaa käyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti hankkia - vaarana tosin voi olla ettei osaa enää jatkossa olla ilman ;D

   Poista
 5. Itse en juurikaan meikkaa; ihoni ei kaikessa yksinkertaisuudessaan kestä yhtään mitään. Ja viimeisimpänä silmätkin on alkanut protestoimaan, joten siinä meni ripsiväritkin. Ripsiväriä sutaisen silmiin ennen juhlia ja sitten saan kärsiäkin seuraavan päivän kutisevien silmien kanssa :/

  VastaaPoista
 6. Näyttää hyvältä! Hauska aina nähdä muiden luottotuotteita! :)

  VastaaPoista
 7. Joo mä oon kyllä hyvin jämähtänyt samoihin hyväksi havaittuihin tuotteisiin :D Muutenkin mun meikki on aina samanlainen, en edes osaa hirveästi sitä varioida tai lähinnä ei ole tarpeeksi intoa opetella... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus käydä ammattilaisen meikattavan, voi saada hyviä vinkkejä millä helposti saa pientä muutosta aikaan - siis jos asia ylipäätään kiinnostaa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat