maanantai 16. lokakuuta 2017

Lumenessence

Viime kuussa Sokokselta verkko-ostoksia tehdessäni bongasin Lumenelta uutuuden, josta en sillä hetkellä googlettelemalla tietoa saati kokemuksia löytänyt (Sokoksen sivuilla ollutta infoa enempää - Lumenen omilta sivuiltakaan en siis tuotetta löytänyt..), joten loogisesti nappasin tuotteen uteliaisuuttani ostoskoriin :D


Lumene Glow Lumenessence (ovh 15,90€/150ml) on siis kirkastava hoitovesi - aasialaisen kosmetiikan myötä ihonhoitotuotteiden kerrostaminen iholle on IN ja myös Lumene on tähän lähtenyt nyt mukaan.

Hoitovesihän on ihonhoidon ensimmäinen osa (ei kuulu siis enää puhdistuksen puolelle) ja sen ideana on tehdä iho vastaanottavaisemmaksi tehoaineille, jota puhdistuksen jälkeen iholle levitetään.


Tehoaineina tuotteessa on luonnollisesti kuorivat marja- ja hedelmähapot, kosteutta sitova hyaluronihappo, koivunmahla, puhdas pohjoinen lähdevesi sekä Lumenen oma kirkastava yhdiste C-vitamiinia ja lakkaa.


Tuote on nimensäkin mukaisesti vesimäistä ja sen voi levittää kasvoille joko käsin tai vanulapun avulla. Itse suosin käsin tuotteen levittämistä ja tässä suhteessa olisinkin ehkä aavistuksen vettä sakeampaa koostumusta toivonut, tosin kyllähän tämäkin tiensä kasvoille vesimäisyydestään huolimatta onneksi löytää. Ja tuoksu tässä on minun nenääni aivan mielettömän ihana - tuttu muista Valo-linjan tuotteista.


Löytyykö sinulta käytöstä hoitovettä?

4 kommenttia:

  1. Valo on mun lemppari näistä Lumenen ihonhoitosarjoista tykkään melkein kaikista sarjan tuotteista, joten tämä on kiinnostava uutuus ja todellakin käytän hoitovettä!

    VastaaPoista
  2. Olen nyt innostunut hoitovesistä ja kyllä vaan, tämäkin löytyy ostoslistalta sen Sisun ohella :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

5 random faktaa minusta

Yön pimeinä tunteina mieleeni pärähti tällainen postausidea, joten toteuttamaan kun hereillä ollessakin vielä muistissa oli :D Ajattelin ke...

Luetuimmat