sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Kaurakuorinta

Dermosilin valikoimiin on tullut muutamia ihania uutuuksia, joista ihan ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista tuotteista oli kaurakuorinta vartalolle. 


Hintaa kaurakuorinnalla on 9€/250g. Koostumukseltaan tämä on ihastuttavan paksua ja kuorivia sokerikiteitä tässä on juuri sopivasti.


Kuorivuutensa lisäksi tässä on mukana myös hoitavuutta, jonka selkeästi iholta huomaa tuotteen huuhtelemisen jälkeen. Kuorinnan jälkeen et välttämättä erillistä kosteusvoidetta tarvitse, joten tämä on ehdoton tuote sinulle, joka et niinkään vartalon erillisestä voitelusta välitä :D


INCI-luettelo ei myöskään ole hurjan pitkä:
 
Dermoshopin sivuilla onkin mielestäni näkemästäni varmaan parhaiten INCI-luettelot avattu kaikkien luettavaksi. Jos jonkin ainesosan merkitys mietityttää niin pystyt sen helposti sieltä tarkastamaan :)


Vartalonkuorintana tämä on aikalailla täydellinen; tarpeeksi rouhean kuoriva, hoitavuutta mukana ja aivan mielettömän ihana tuoksu - tuote johon jää koukkuun!


Minkälainen vartalonkuorintatuote on sinusta täydellinen? Oletko kenties jo sellaisen löytänyt?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

  1. Onpa jotenkin kivan näköinen kuorinta, siis koostumukseltaan, kuulostaakin sopivan rouhealta myös omaan makuun.

    VastaaPoista
  2. Nyt on kyllä sellanen tuote, joka täytyy etsiä käsiin! <3 Kuorinnan täytyy olla rouhea ja ei liian nopeasti sulava :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat