tiistai 22. elokuuta 2017

Sheivaussaippua

Sain jo keväällä testiin mielenkiintoisen tuotteen, jonka kuitenkin vasta äskettäin sain korkattua käyttöön - ajattelin ensin käyttää pois jo olemassa olevat sheivausvaahdot, mutta korkkasin sitten kuitenkin tämän käyttöön hieman ennen viimeisen loppumista. Myöhempänä selviää miksi.


on siis palasaippuan muodossa oleva sheivaustuote, joka sopii nimensä mukaisesti niin miehille parranajoon kuin naisille sheivaukseenkin.


Hellävarainen, pehmeästi vaahtoava saippua sisältää tehoaineina bentoniittisavea (tekee iholle liukkaan pinnan) sekä arktista kanervaa ja metsäntuoksuisia eteerisiä öljyjä (rauhoittavat ihoa).


Käyttö on hyvin helppoa ja yksinkertaista; vaahdota veden kanssa ja levitä sitten ihoalueelle, josta karvoja olet poistamassa.


Syy miksi korkkasin tämän käyttööni viimeisenä oljenkortenani;
uudet Gilletten sheivausterät jostain syystä ärsyttivät säärieni ihoa aiheuttaen punoitusta ja kutinaa (sisäänkasvaneita karvoja?) - ilmiö, jota en yleensä säärien alueella ole joutunut havaitsemaan. Mitä sitten käytin aiemmin sheivauksessa? No Gilletten omaa naisille sheivaukseen tarkoitettua vaahtoavaa geeliä, joka on aikaisemmin toiminut moitteetta. Olinkin jo valmis heittämään terät menemään, mutta onneksi en sitä tehnyt vaan tartuin tähän kaveriin..


Tuotteella saa tosiaan kevyen vaahdon ja ennen kaikkea liukkaan pinnan iholle mikä helpottaa sheivausta kummasta - ja mikä parasta; ihoärsytystä en havainnut vaikka terä oli sama mikä aikaisemminkin! 

Ihan mieletön tuote! Tämä kannattaa jo ihan senkin vuoksi hankkia, että tulee käytössä huomattavasti halvemmaksi kuin sheivausvaahdot. Itse tulen jatkossa taatusti tarttumaan ennemmin tähän ja jätän nuo vaahdot suosiolla kaupan hyllyyn.


Oletko sinä testannut palan muodossa olevaa sheivaussaippuaa?*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

6 kommenttia:

 1. En ole kokeillut, mutta mulla on käytössä tällä hetkellä Biothermin pesuvaahto, joka on ihan loistava samalla sheivaukseen, ei tarvi monia eri tuotteita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus kaipailet vaihtelua niin kannattaa tämä pitää mielessä :)

   Poista
 2. Aivan uusi tuttavuus. Tosi kätevän kuuloinen!

  VastaaPoista
 3. Ehkä mun täytyy kokeilla, en kyllä oo tähän asti luottanut kuin vaahtoihin!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Duolingo

Mielessä on ollut jo pidempään, että olisi hauska alkaa opiskella uutta kieltä ja olinkin useamman kerran kuullut kehoja ilmaisesta sovelluk...

Luetuimmat