maanantai 14. elokuuta 2017

Super Fruits Eye Balm

Tykkään käyttää yöksi myös silmänympärysiholle hieman tuhdimpaa tavaraa, joten nappasin mukaan tilaukseen erään oikein mielenkiintoiselta vaikuttaneen tapauksen:
Ravitsevan koostumuksensa vuoksi varsinkin ikääntyvälle iholle sopiva silmänympärysbalsami lupaa vähentää juonteita ja tehdä silmänympärysihosta kimmoisamman.


Ja kuten tuotemerkin nimestäkin voi päätellä; ei sisällä kemiallisia säilöntäaineita, synteettisiä kemikaaleja tai keinotekoisia hajusteita. Tuotteissa on käytetty korkealaatuisia luonnonmukaisia ainesosia minkä lisäksi kyseessä on vegaaninen tuote.


Nimensäkin mukaisesti tuote on tosiaan balmimainen eli sopii erinomaisesti kuivasta silmänympärysihosta kärsivälle. Tuotteessa on hieman tuoksua, mutta itselläni tämä ei millään tavalla silmiä ärsytä - erittäin miellyttävä tuoksu on varmaankin raaka-aineista peräisin.


Itse olen tuotetta kesäaikaankin käyttänyt yötä vasten silmänympärysiholle eli ainakaan omalla kohdallani en koe balmimaistakaan koostumusta liian tuhtina - ihon lämmössä tämä muuttuu juoksevammaksi. Eron silmänympärysihon kunnossa huomaisi varmasti parhaiten kun jättäisi sen hetkeksi hoitamatta, mutta sellaiseen koetukseen en ole valmis lähtemään - tätä käyttäessäni silmänympärysihoni on siis edelleenkin vaikuttanut oikein hyvinvoivalta. :)


Miltä balmimainen silmänympärysvoide sinun korvaasi kuullostaa?

6 kommenttia:

 1. Yöaikaan just tän tyyliset tuotteet ovat ihania, meikin alle ei missään nimessä. :D

  VastaaPoista
 2. Ooh miten söpö purkkikin <3 Voi olla , että noin hoitavasti helpottavasti pussittavat luomet ei tykkäisi, tai sitten myös atooppiset luomet rakastaisi tuotetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atooppiselle iholle tämä on varmasti aikalailla loistava tuote :)

   Poista
 3. Oi mistä tilasit tän? Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! :) Itse oon ollu niin laiska silmänympärysvoiteen kanssa ja käyttänyt sitä samaa, mitä kasvoille muutenkin. Huomasin myös, että pari luonnonkosmetiikan silmänympärysvoidetta vähän ärsytti ihoa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisestä vakkarishoppailupaikasta eli elevenistä :D suora linkki tuotteeseen löytyy ylempää :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat