maanantai 21. elokuuta 2017

Lipid Restoring Night Balm

Tilasin itse viime vuoden puolella 6 + 1 Jolie Boxia (viimeinen oli limited edition Lux Box), jonka mukana tuli paljon mielenkiintoista luonnonkosmetiikkaa. Harmi kun boxin hinta keväällä nousi - saattaa olla etten nykyisellä hinnalla enää raaski boxiin palata uudestaan. Mutta nyt ei ole tarkoitus höpistä boxista vaan jostain mitä sen mukana itselleni saapui:
Kyseessä on ihoa korjaava best seller -tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tehoaineita voiteesta löytyy mm. ruiskaunokki (rauhoittaa, virkistää, estää ryppyjä ja tulehduksia), auringonkukka (ravitsee ja  silottaa) ja merilevä (kosteuttaa ja estää ihon ennenaikaista vanhenemista).


Kuivalla iholla tuotetta voi käyttää myös päivävoiteena.


Koostumukseltaan tämä on todella miellyttävää; ravitsee, mutta ei kuitenkaan rasvaista. Iho ei jää "lähmäiseksi" voiteen käytön jälkeen, mutta kuitenkin tuntee, että jotain iholleen on laittanut. Tuoksua tuotteessa ei juurikaan ole ainakaan omaan nenääni havaittavissa.

Kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä yövoide. Hintaa tällä on kohtalaisesti, mutta toisaalta vaikuttaa kyllä todella riittoisalta; tuubi ei ole juurikaan vajunut aktiivisesta käytöstä huolimatta - ja minähän en voiteiden käytössä kitsastele :D


Minkälainen yövoide sinulla on tällä hetkellä käytössä?

2 kommenttia:

  1. Mä en olekaan kokeillyt Iroisielta tätä yövoidetta, monia muita tuotteita kyllä, ehdoton lemppari on seerumi ja puhdistustuotteet. Itse käytän tällä hetkellä öisin BM:n A-vitamiinivoidetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talveksi tämä ainakin itselleni saattaa olla hieman liian kevyt, mutta kannattaa pitää mielessä taas ensi keväänä :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat