torstai 31. elokuuta 2017

Finnish Herbal Bath

Saimme parin viikon takaisesta miitistä (josta on vielä oma postauksensa tulossa huomenna!) useampiakin mielenkiintoisia tuotteita goodiebagin mukana testiin, joista nyt ensimmäisenä blogiin asti pääsee mielenkiintoinen kylpytuote:


Helsinki Wildfoods Finnish Herbal Bath (6,50€/2x10g pussi)


Kyseessä on siis yrttikylpy, jota voi käyttää niin kokovartalokylpyyn kuin käsi- tai jalkakylpyynkin. Yrtteinä on käytetty suomalaisille tuttuja aineita luonnosta (koivunlehti, siankärsämö, nokkonen, katajanmarja), jotka on pakattu hieman teepusseilta näyttäviin pussukoihin. Yrttikylvyn tarkoituksena on puhdistaa kehoa, rauhoittaa väsyneita jalkoja ja pehmentää ihoa.

Käyttö on yksinkertaista, mutta vaatii hieman aikaa: yrttipussia liotetaan kuumassa vedessä 20-30 minuuttia, jonka jälkeen tehdään tästä sopivan lämpöinen kylpyvesi. Tämän jälkeen nautitaan kylvyn rentouttavasta vaikutuksesta 10-15 minuuttia. Pussi ei myöskään ole kertakäyttöinen vaan tätä voi käyttää 2-3 kertaa - purista pussi ylimääräisestä vedestä ja kuivata huolella.


Itselleni tein tästä jalkakylvyn, joka todellakin tuntui rentouttavalta - pitäisi ehdottomasti useammin muistaa itseään jalkakylvyllä hemmotella. Erityisempää tuoksua en kylvystä huomannut tulevan, joten tämä voisi sopia myös teille, ketkä että voimakkaista tuoksuista niin välitä.

Kerta kaikkisen ihana tuote, joka sopii kaikille pieneen arjen hemmotteluun.


Harrastatko sinä jalkakylpyjä?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanan kuuloinen tuote! Jalkakylpytuotteita löytyy itseltä useampi, mutta ne ovat kaikki kylpysuolaa. Tuollainen yrttiversiokin voisi olla aika kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Mä innostuin yhteen aikaan jalkakylvyistä ihan hirveästi, tein viikottain, nyt sitten pariin vuoteen eli ole tehnyt ollenkaan, eli ihan kausittaista puuhaa itsellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä tekis yhtään pahaa viikoittain itseään jalkakylvyllä hemmotella :)

   Poista
 3. Minäkään en ole muistanut tehdä jalkakylpyjä, mutta ehkäpä tämä miitistä tullut pussukka innostaa tekemään pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat