maanantai 7. elokuuta 2017

Curaprox

Erilaiset luonnollisemmat tavat hampaiden kirkastamiseen ovat viime aikoina nostaneet päätään enkä voi kieltää etteivätkö nämä myös itseäni kiinnostaisi. Olen aikaisemmin jo testannut pulverimaisen Black&White hampaidenvalkaisujauheen, josta en välttämättä hankalakäyttöisyytensä vuoksi niin innostunut, mutta erästä toista tuotetta olin katsellut sillä silmällä jo jokusen tovin:


Curaprox Black Is White valkaiseva hammastahna + harja (ovh 22,80€)
minkä lisäksi saamani paketti sisälsi myös minikoot hammastahnasta (kätevät matkalle mukaan!) sekä purukumia (tätä en googlettelemalla löytänyt - vinkatkaa jos jossain myynnissä olette nähneet!). (Purukumi ei muuten värjää hampaita mustiksi :D vaikuttaa aikalailla perinteisen purukumin kaltaiselta.)


Toimintamekanismi on yksinkertainen; aktiivihiili imee itseensä hampaiden värjäymiä. Mikä tässä on parasta on se, että tämä on voidemaista eli pöllyämistä ei tarvitse tämän kanssa pelätä ja värjäymien poiston lisäksi tämä toimii myös aivan normaalin hammastahnan tapaan.


Hankausarvo on samaa luokkaa monien perinteisten hammastahnojen kanssa (50) eikä tuote sisällä myöskään vaahtoaineita, jotka joillekin aiheuttavat aftoja.


Yhden kuvan verran saatte nyt ihastella purukalustoani :D
Tämänkään kohdalla en suuren suuria sävyeroja ennen- ja jälkeen-kuvissa nähnyt, mutta jollain tapaa oma silmäni peilistä katsottuna väittää, että jonkinlaista kirkastumista olisi havaittavissa. En kylläkään ole nyt kesällä käyttänyt kovinkaan paljoa hampaita värjääviä tuotteita (kuten kahvi ja punaviini), joten ero saattaisi näiden käytön aktiivisemman kauden jälkeen olla selkeämminkin havaittavissa. Nämähän eivät tosiaan hammasluuta valkaise vaan poistavat ainoastaan värjäymiä.

Jos tätä vertaa hampaita optisesti vaalentaviin hammastahnoihin niin ehdottomasti peukutan enemmän tämän puolesta jo siitäkin syytä ettei tämän käyttö mielestäni värjää käsienpesuallasta yhtälailla :D

En tiedä raaskisinko yli 20€ hammastahnasta maksaa, mutta mikäli sinä raaskit niin suosittelen lämpimästi tätä testaamaan - varsinkin jos käytät ahkerasti tuotteita, jotka värjäävät hampaita.Oletko sinä testaillut hampaiden valkaisuun käytettäviä tuotteita?*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Itse koen näistä aktiivihiilitahnoista tämän turvallisimmaksi, kun vähän kartoitin sitä mitä maahantuojat tietävät näistä tuotteistaan niin sain tältä firmalta eniten itseäni tyydyttävät vastaukset, hankausarvot (jotka on alhaiset) yms. olivat hyvin tiedossa. Itse käytän Yotuelin tahnoja, niitä kun käyttää päivittäin niin hampaat pysyy värjääntymättöminä vuosikausia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo hankausarvot itseäkin kieltämättä kiinnostavat ja tämän kohdalla tiedon löysi helposti. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat